Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden De ce s-a îmbolnăvit Denisa? Familia s-a grăbit să dea explicațiile: „Acest lucru a slăbit-o foarte mult...”

De ce s-a îmbolnăvit Denisa? Familia s-a grăbit să dea explicațiile: „Acest lucru a slăbit-o foarte mult...”

Un articol de: - 21 Mai 2017, 11:45
De ce s-a îmbolnăvit Denisa? Familia s-a grăbit să dea explicațiile: „Acest lucru a slăbit-o foarte mult...” Monden

Starea de sănătate a Denisei Manelista este din ce în ce mai puțin stabilă, boala de care suferă pricinuindu-i mari probleme. Și, așa cum era de așteptat, acum, lumea își pune întrebări cu privire la motivele pentru care vedeta s-a îmbolnăvit.

Starea de sănătate a Denisei Manelista este din ce în ce mai puțin stabilă, boala de care suferă pricinuindu-i mari probleme. Și, așa cum era de așteptat, acum, lumea își pune întrebări cu privire la motivele pentru care vedeta s-a îmbolnăvit.

În urma zvonurilor cum că Denisa ar fi luat boala de undeva, apropiații s-au grăbit să infirme aceste informații. Stilul de viață al artistei ar fi fost de fapt, factorul declanșator, informează Spynews.

Denisa era foarte dedicată muncii. Spunea că nu are timp să facă tot ce vrea, că intră zilele în sac. Parcă presimțea ceva”, ne-a spus un apropiat de-al vedetei. De aceea, ne-a mai explicat el, muncea fără oprire. ”Seara mergea la cântare, stătea până dimineața. Ajungea acasă, se odihnea o oră sau două, iar apoi intra în studio. Sau avea filmări la videoclip, sau emisiuni TV. Dar nu stătea o clipă, nu se odihnea niciun moment așa cum toți îi spuneam să o facă. Ea vorbea doar de muncă, voia să termine tot ce avea de făcut și ne amăgea că va dormi. Dar parcă nu o făcea niciodată. Și, ca să fim sinceri, mânca și foarte dezordonat, nu se hrănea așa cum trebuia. Iar acest lucru a slăbit-o foarte mult”, susține unul dintre amicii apropiați ai vedetei. Mai mult decât atât, pare-se, pe când deja boala i se declanșase, dar nu fusese încă diagnosticată, Denisa tot nu voia să asculte semnele pe car ele primea de la corpul ei. ” Era somnoroasă, dar, în loc să se odihnească, bea o cafea, un întăritor, ceva. Niciodată alcool, dar cofeină, da. Și abia se mai ținea, dar ea zicea că e doar oboseală. Dar, de fapt, era boala...”, ne-a mai spus sursa citată.

Se REDESCHID cluburile pe litoral în minivacanţa de 1 Mai? Vestea dată de ministrul Lucian Bode

Citeşte mai multe despre:   denisa manelista,   familii,   boală