Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden De Niro în vremea pandemiei: Ce personaj și-ar dori să interpreteze după ce l-a făcut idiot pe Donald Trump

De Niro în vremea pandemiei: Ce personaj și-ar dori să interpreteze după ce l-a făcut idiot pe Donald Trump

Un articol de: Ramona Zaharia - 07 Mai 2020, 16:25
De Niro în vremea pandemiei: Ce personaj și-ar dori să interpreteze după ce l-a făcut idiot pe Donald Trump Foto: Hepta Monden

Actorul Robert de Niro nu pare sătul de pandemie. Starul în vârstă de 76 de ani visează la rolul unui guvernator american într-un film despre catastrofa declanşată de COVID-19.   

Într-o intervenţie la emisiunea „The Late Show” a lui Stephen Colbert,  Robert de Niro a declarat că ar vrea să joace rolul lui Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, într-o producţie care să aibă drept subiect chiar criza de COVID-19 care a blocat întreaga lume.

 

Ce-a făcut de Niro în izolare

 

De Niro a vorbit în emisiune despre cum şi-a ocupat timpul în perioada de izolare şi a profitat de ocazie pentru a-şi vărsa năduful pe autorităţile americane din cauza modului în care au gestionat criza pandemică din ţară, relatează meaww.com.

Întrebat cum anume și-a umplut timpul în această perioadă dificilă, actorul a răspuns: „Am citit scenarii, am vorbit la telefon, am făcut exerciţii fizice, am încercat să rămân în viaţă”.


Vrea să îl interpreteze pe guvernatorul New York-ului

 

În eventualitatea realizării unui film despre această pandemie,  De Niro a mărturisit că ar fi o singură personalitate pe care i-ar plăcea să o portretizeze: Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, epicentrul pandemiei din SUA. În opinia lui de Niro, Andrew Cuomo „face ceea ce ar trebui să facă un preşedinte”.

„L-aţi vedea pe Cuomo preşedinte?”, a întrebat moderatorul emisiunii. „Da, l-aş vedea”, a susţinut ferm, de Niro.Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Actorul a mai spus şi că speră ca Joe Biden să câştige alegerile prezidenţiale de anul acesta, dar a reiterat ideea că Andrew Cuomo „face o treabă foarte bună”.

Robert de Niro a mai afirmat că epidemia este „o tragedie naţională” şi şi-a exprimat dezamăgirea faţă de acţiunile actualei administraţii americane în încercarea de a controla răspândirea coronavirusului. „Pandemii au mai fost în lume şi oamenii le-au supravieţuit”, a spus actorul.

 

Donald Trump - Un idiot

 

Robert De Niro l-a numit, din nou, „idiot” pe preşedintele SUA, Donald Trump, şi asta pentru că a ignorat multe dintre avertizări. „Este scandalos”, a spus actorul despre întreaga situaţie. „Este vorba doar despre realegerea lui. Nu mai am cuvinte despre asta. Sunt uluit”.

Pe acelaşi subiect, De Niro s-a întrebat de ce oamenii din preajma lui Trump nu fac ceva pentru a îmbunătăţi lucrurile, de ce nu se opun alegaţiilor preşedintelui.

 

Cifrele pandemiei


La nivel global, SUA a diagnosticat cu infecție cu SARS-CoV-2 în jur de 1,26 milioane de persoane, dar datele trebuie raportate la dimensiunile populației sale, precum și la ritmul incomparabil de testare. Autoritățile americane au 8 milioane de teste până în prezent, iar următoarea clasată în această ierarhie, Rusia, are doar 4,6 milioane de teste. Una peste alta, SUA au raportat deja aproape 75.000 de decese în rândul persoanelor infectate cu coronavirus.
 

 

Citeşte mai multe despre:   coronavirus,   SUA,   Robert de Niro