Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden DE REȚINUT! De ce să pui apă peste ouăle sparte în tigaie, înainte de a le prăji? Rezultatul este INCREDIBIL!

DE REȚINUT! De ce să pui apă peste ouăle sparte în tigaie, înainte de a le prăji? Rezultatul este INCREDIBIL!

Un articol de: B1.ro - 21 Aug 2019, 11:50
Monden

De ce să pui apă peste ouăle sparte în tigaie, înainte de a le prăji? Acest truc te va ajuta să schimbi total gustul preparatului!

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU ...E EXTREM DE DUREROS

Pentru a păstra proaspătă smântâna sau brânza de vaci, depozitaţi-o cu capacul în jos în frigider. În acest fel se creează un vid care va ajuta la reducerea riscului de formare a mucegaiului sau a bacteriilor la suprafaţă, conform dcnews.ro.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ...

Un truc rapid pentru a repara maioneza tăiată este să adaugi peste compoziție două linguri de apă fierbinte, apoi să amesteci ușor. Adaugă prima lingură de apă clocotită și amestecă, iar dacă ingredientele nu s-au omogenizat, abia apoi pune-o și pe a doua.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Dacă maioneza este prea subțire, poți încerca să îi redai consistența folosind încă o lingură de muștar. Ai grijă însă ca muștarul să fie la temperatura camerei.
 

Sparge ouăle într-o tigaie ca şi cum ai vrea să le prăjeşti, numai că în loc de ulei, pune nişte apă. Ca rezultat vei obţine ouăle perfecte cu gălbenuş lichid. 

Dacă vrei ca ouăle să se decojească uşor, există un truc care te poate ajuta în acest sens.  Zeama de lămâie se foloseşte pentru a decoji mai uşor ouăle fierte. În acest caz, trebuie să torni o linguriţă de suc de lămâie în apa în care fierbi ouăle. Un alt truc se referă la faptul că trebuie să adaugi în apa în care fierbi ouăle bicarbonat de sodiu.

 
 
 
Loading...