Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Declarație șocantă din partea impresarului Alexandrei Stan: Am bătut-o în seara în care mi-a cerut să ne sinucidem

Declarație șocantă din partea impresarului Alexandrei Stan: Am bătut-o în seara în care mi-a cerut să ne sinucidem

Am bătut-o în seara în care mi-a cerut să ne sinucidem, este declaratia şoc care vine de la Marcel Prodan, impresarul Alexandrei Stan. Prodan mai precizează că avea o relatțe cu artista de trei ani, iar de doi ani situația era din ce în ce mai tensionată, motiv ce l-a determinat să o anunțe că vrea să se despartă de ea.

Cântăreaţa avea, spune Prodan într-o postare pe pagina lui de Facebook, un comportament violent și nu de puține ori l-a amenințat cu sinuciderea.

Impresarul Marcel Prodan susţine că tot scandalul cu Alexandra Stan nu a pornit de la bani.

”Îmi pare nespus de rău că nu am știut cum să reacționez în momentul în care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legatură cu banii, ci cu cariera ei și cu relația noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam și mi-a tras de volan, spunându-mi că <>. Există la dosarul penal declarațiile unui martor care a văzut mașina șerpuind pe șosea și declarațiile polițiștilor care mi-au văzut urmele de lovituri de pe față. Nici după 4 luni de la incident nu știu cum ar fi trebuit să reacționez, nefiind implicat în relații cu femei violente până la acel moment”, a declarat bărbatul.

Prodan spune ca nu a fost singura dată când Alexandra Stan a vrut să se sinucidă.

”Apoi, a vrut să sară din mașină la o viteza de 90km/h. Mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să o prind și ca nu am provocat și alte accidente cu mașinile care circulau regulamentar!Totul a pornit de la faptul că mi-am permis să o anunț că vreau să ies din relația încordată pe care o aveam cu ea de peste doi ani. Nu a fost singura dată când Alexandra a reacționat necontrolat. În ultimele luni, de fiecare dată când încercam să pun capăt relației noastre și să mă mut, ea avea un comportament violent și isteric față de mine și amenința mereu cu lucruri din ce în ce mai grave - inclusiv cu sinuciderea”, a completat Prodan.

Impresarul care a băgat-o pe cântăreaţă în spital spune că regretă incidentul.

”Nu am avut vreodată o reacție violentă față de o femeie. Cu toate că Alexandra Stan nu este nici pe departe persoana inocentă care își dorește ea să pară, îmi pare rău că nu am putut să fiu calm în fața violențelor fizice și verbale ale domnișoarei Alexandra Stan și în fața jignirilor abjecte aduse familiei mele", a mai spus Marcel Prodan.

Citeşte mai multe despre:   Alexandra Stan,   bataie,   violenta