Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Declaraţii şocante: Mama Monicăi Columbeanu, ameninţată cu moartea de Irinel

Declaraţii şocante: Mama Monicăi Columbeanu, ameninţată cu moartea de Irinel

Veronica Gabor, mama Monicăi Columbeanu, a făcut o serie de afirmații șocante cu privire la Irinel Columbeanu, susținînd că acesta ar fi amenințat-o cu moartea, forțând-o să emită declarații false despre Monica şi relaţia acesteia cu fiica sa, Irina.


Reacția Veronicăi Gabor vine ca răspuns la filmulețele postate de Irinel Columbeanu pe internet, în care aceasta își critică fiica.

Într-o declarație citată de ziarul Libertatea, femeia motivează că a fost amenințată cu moartea de miliardarul romîn, care a obligat-o să apară în acele înregistrări și să își denigreze fiica.

„Sunt şocată că domnul Columbeanu mă foloseşte pe mine şi pe nepoţica mea pentru a o pedepsi pe Monica pentru curajul ei de a pune capăt unei căsătorii care în ultimii doi ani i-a cauzat numai neplăceri. Acele declaraţii sunt nereale şi mi-au fost luate sub presiune, cînd eram singură cu Irina la Izvorani, în perioada în care Monica se afla în America”, a declarat Veronica Gabor, citată de Libertatea.

„În ce mă priveşte, întotdeauna dl Irinel Columbeanu a avut un comportament urât cu mine, mă trata cu dispreţ, în multe rânduri ameninţându-mă că mă va da afară din casă şi împreună cu Irina şi Monica vom ajunge pe stradă. Nu aveam voie să mă adresez decât cu Domnul Columbeanu. În legătură cu declaraţiile filmate şi făcute publice de dl. Columbeanu precizez că au fost luate sub o presiune mare, exercitată câteva zile în mod continuu asupra mea", a adăugat mama Monicăi.

Conform Veronicăi Gabor, miliardarul român a făcut o serie de presiuni şi asupra fiicei sale, Irina, încercând să o convingă pe aceasta că Monica este o mamă rea.

"M-a pus să declar faptul că Monica este o mamă denaturată care îşi bătea copilul şi care mă trata că pe o sclavă. A două seară, calvarul s-a repetat, chemându-mă iar în dormitorul lui şi spunându-mi să declar că Monica este o mamă groaznică. La fel a făcut presiuni şi asupra Irinei. De câteva ori s-a închis singur cu fetiţă în cameră, fără a îmi da voie să îi însoţesc. (…) Personal, am fost de faţă, când dl Columbeanu i-a spus că dacă nu spune ce i-a zis el îi i-a toate hainele şi jucăriile", a adăugat femeia.

Potrivit afirmaţiilor Vernicăi Gabor, Irinel Columbeanu a ameninţat-o cu moartea în cazul în care aceast aar refuza să contribuie la discuţiile care ar arăta că Irina nu are grijă de fiica sa.

“Cel mai des mă amenita că îmi tăie gâtul sau că mă tăie bucăţi. Aşa a spus şi despre judecătoarea de la Buftea, iar despre avocată Monicăi a spus că îi zboară toţi dinţii", susţine mama Monicăi.

 

Veronica Gabor, despre Monica Columbeanu

Citeşte mai multe despre:   Irina Columbeanu,   Irinel Columbeanu,   Monica Columbeanu