Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Declinul lui Robert De Niro: Cum ajung mari actori să joace în filme proaste (VIDEO)

Declinul lui Robert De Niro: Cum ajung mari actori să joace în filme proaste (VIDEO)

Un articol de: - 02 Iul 2016, 15:31
Monden

Industria de film de la Hollywood impune anumite limitări ce obligă actorii să se adapteze și să accepte să joace în tot feluri de roluri și filme, pentru a nu rămâne fără activitate. Aceste este și cazul lui Robert De Niro, care după roluri memorabile pentru care a câștigat și Oscaruri, a ajuns să joace în comedii, unele de duzină ce nu atrag fanii și dau subiect de scris criticilor.

În anul în care Robert De Niro a câștigat primul Oscar, 1974, Paramount Pictures, compania ce se ocupă cu producerea și distribuirea de filme, scoate producții bine apreciate precum „Chinatown“ şi „The Godfather: Part II“. Acum la peste 40 de ani de la acel moment, a ajuns să scoată producții anonime ca "Zoolander 2“ şi „Teenage Mutant Ninja Turtles“.

Declinul unuia dintre cele mai importante studiouri de la Hollywood este un simptom al ascensiunii filmelor de tip acţiune cu supereroi, acesta fiind unul dintre motivele pentru care actori precum Robert De Niro nu mai sunt entuziasmaţi să joace, arată Adevărul.

Cele mai bune momente din cariera lui Robert De Niro

În cadrul programului Bret Easton Ellis Podcast, Illeana Douglas,actriţă, regizoare, scenaristă şi producătoare americană de origine română ce a lucrat cu de Niro, a fost întrebată: „Primesc tot mai des următoarea întrebare: «Ce s-a întâmplat cu Robert De Niro?»“. „Nu ştiu ce să le spun oamenilor. Se vorbeşte că el acceptă rolurile doar pentru bani, iar până şi eu cred că e adevărat. Am auzit zvonuri că De Niro acceptă orice dacă ai banii pe care îi vrea. Pur şi simplu acceptă şi duce proiectul la bun sfârşit. Dar, nu ştiu cât de adevărate sunt presupunerile, având în vedere rolurile din «Silver Lining Playbook» sau din «The Intern», unde aduce o prezenţă auctorială în filme lejere“, a răspuns Illeana Douglas.

„Faptul că încă lucrează la 72 de ani este remarcabil, stau şi mă întreb dacă e valabil pentru toţi. Odată cu vârsta rolurile se duc? Paul Newman se sustrage de aici într-o anume măsură, la fel şi Jack Nicholson. Robert Redford încă mai joacă, Jon Voight apare în serialul «Ray Donovan», dar De Niro iese în evidenţă datorită reprezentaţiilor sale din anii 1970, cred că de aceea pare că a scăzut foarte mult“, a mai subliniat ea.

 

Citeşte mai multe despre:   filme porno,   Hollywood,   actor
 
Loading...