Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden DENISA a murit! Trăim o zi de vineri atât de tristă... BOALA necruțătoare a UCIS-O

DENISA a murit! Trăim o zi de vineri atât de tristă... BOALA necruțătoare a UCIS-O

Un articol de: B1.ro - 22 Feb 2019, 10:25
Monden

Durere fără margini într-o localitate din Vaslui. Denisa, o fetiță de doar câțiva anișori, a murit în brațele bunicii ei. Și nu e singura din familie care își dă ultima suflare în mâinile bătrânei. Și fata femeii a murit tot aproape de ea.

REPEDE CLICK AICI: PROFEȚIA LUI ARSENIE BOCA CE ANUNȚĂ CÂND VINE SFÂRȘITUL LUMII! (VEZI TOATE POZELE PÂNĂ LA CAPĂT)

“Denisa a fost abandonată de tată la nastere, iar de la 7 luni a rămas și fără mamă.

REPEDE CLICK AICI: A MURIT, MILIOANE DE ROMÂNI ÎN LACRIMI - TRAGEDIA TERIBILĂ A MUZICII POPULARE ROMÂNEȘTI! (FOTOGRAFII UNICE)

O boală necruțătoare a luat-o de lângă mine. Amândouă au murit în brațele mele. Nu este durere mai mare pentru o mamă să vadă cum moare copilul ei. Acum, Dumnezeu mi-a luat și nepoțica pe care am iubit-o și am crescut-o ca pe propriul copil”, a spus bunica Denisei.

REPEDE CLICK AICI: ÎNMORMÂNTAREA VEDETEI DE MUZICĂ POPULARĂ DIN ROMÂNIA CARE A FĂCUT SĂ PLÂNGĂ MILIOANE DE ROMÂNI! (IMAGINI DRAMATICE)


“Loredana, fata mea, a murit în bratele mele, la 18 ani jumate. Înainte am fost cu ea la Iași. Acolo i s-au făcut analize, apoi au operat-o. Când au venit rezultatele de la București, doctorii de la Iași ne-au zis că putem sã mergem oriunde cu ea, că niciun doctor nu mai are ce să-i facă, pentru că are cancer la gât.

Când ne-am întors la Huși, domnul doctor care a luat cazul mi-a luat banii si mi-a spus că fata mi se îndreaptă. Mi-a spus să revin peste o săptămânã. Când m-am întors, fata mi-a murit în brațe. Acum, mi-a murit și nepoata. De ce, Doamne, mă pedepsești atât de greu, cu asemenea blestem?”, spune bunica fetei, scrie cancan.ro.

 
 
 
Loading...