Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Denisa Nechifor, invitată la o cafea de un necunoscut: Răspunsul INCREDIBIL al vedetei. Fanii au rămas MASCĂ

Denisa Nechifor, invitată la o cafea de un necunoscut: Răspunsul INCREDIBIL al vedetei. Fanii au rămas MASCĂ

Un articol de: B1.ro - 18 Oct 2018, 20:09
Denisa Nechifor, invitată la o cafea de un necunoscut: Răspunsul INCREDIBIL al vedetei. Fanii au rămas MASCĂ Monden

Denisa Nechifor a fost invitată la o cafea de un necunoscut pe Internet. Ei bine, răspunsul vedetei i-a luat în surprindere pe toți fanii ei din mediul virtual!

Recent, Denisa Nechifor a fost invitată la o cafea de un necunoscut. Iar invitația nu a fost făcută oricum ci pe… Internet. Bărbatul a abordat-o pe vedetă și după ce a complimentat-o a invitat-o în oraș. Însă acesta a ținut neapărat să facă și o precizare. Totul era valabil doar dacă Denisa Nechifor nu era implicată în vreo relație.

„Dragă Denisa, Cu riscul de mă repeta pe alocuri. Poate o să consideri o metodă tipică de agăţat, dar nu m-am putut abţine să nu-ţi spun: Eşti frumoasă. De obicei nu sunt adeptul discuţiilor în social media, te invit la o cafea, limonadă. Ţi-ar plăcea să dai curs invitaţiei mele? P.S Invitaţia este valabilă în cazul în care nu ai nu angajament faţă de cineva”, este mesajul primit de Densia Nechifor de la admiratorul său.

Ei bine, răspunsul vedetei a fost unul care i-a surprins pe fani, dar mai ales pe… fane!

„Dragă Cosmin, iartă-mi indiscreţia, dar am vrut să te dau exemplu! Fără Cf, eşti aşa şi aşa şi pe dincolo, un #aşada. Se poate! Fetelor, luaţi-vă câte un Cosmin!”, a fost mesajul Denisei Nechifor.

Denisa Nechifor a avut o relaţie cu Adrian Cristea, din care a rezultat şi o fetiţă. Cei doi s-au despărţit, iar blonda a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns, până acum, în faţa altarului, deşi mulţi bărbaţi i-au făcut curte. Altfel, Denisa Nechifor a precizat că îşi doreşte din suflet să mai aibă un copil, dar până atunci se va concentra asupra afacerilor personale.

„Pentru mine, căsătoria înseamnă ceva sfânt, cum au avut bunicii mei. De asta nu m-am căsătorit până acum. Categoric şi-ar fi dorit să mă vadă mireasă. Nu ştiu dacă mă vor mai vedea mireasă. Fiică-mea e cât mine. Pe viitor îmi doresc să am o familie extinsă, un bărbat şi încă un copil. Simt nevoia să mai fac un copil”, a spus Denisa Nechifor la un post de televiziune.

 

Citeşte mai multe despre:   Denisa Nechifor