Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden DEPRESIV și alcoolic: Ce decide Antena 1 în legătură cu prezența lui Mihai Bendeac pe post... Totul e fără precedent...

DEPRESIV și alcoolic: Ce decide Antena 1 în legătură cu prezența lui Mihai Bendeac pe post... Totul e fără precedent...

Un articol de: B1.ro - 12 Iun 2019, 07:58
DEPRESIV și alcoolic: Ce decide Antena 1 în legătură cu prezența lui Mihai Bendeac pe post... Totul e fără precedent... Foto: instagram.com/jurnalul_unui_burlac Monden

Mihai Bendeac, una dintre cele mai îndrăgite figuri de pe scena publică din România, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook pentru părinți, cu ocazia aniversării a 37 de ani de căsnicie.

Ei, bine, artistul Bendeac a recunosct că a fost și un fiu-problemă, însă a transmis că își iubește părinții cu disperare. El îi îndeamnă pe prietenii virtuali să le spună părinților că îi iubesc, fără să amâne această declarație esențială.Mihai Bendeac nu se menajează atunci când își face, public, portretul. Nu a făcut-o nici azi, cu o ocazie specială. Părinții săi au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit, iar Bendeac a ținut neapărat să le adreseze un mesaj pe pagia sa de socializare.

„Părinții mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situații complet nebun. Dar s-au descurcat. Și m-au făcut mereu funcțional pentru o carieră grea. Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligență nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă. Le-am greșit părinților mei de multe ori. Dar, și ei știu asta, i-am iubit și îi iubesc cu disperare. Nu așteptați să le spuneți alor voștri că-i iubiți! Mulțumesc mama și tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă!”, este mesajul scris de Mihai Bendeac în mediul online.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac