Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Desfăşurător apeluri Mădălina Manole: Au fost date telefoane după moartea ei

Desfăşurător apeluri Mădălina Manole: Au fost date telefoane după moartea ei

Familia îndurerată a Mădălinei Manole a intrat în posesia desfăşurătorului de convorbiri de telefonice ale fiicei lor şi face apel la întreaga presă să continue ancheta jurnalistică despre moartea artistei.

Tatăl Mădălinei scoate la iveală noi informaţii despre care spune că anchetatorii le-au omis în ancheta lor. Desfăşurătorul convorbirilor din noaptea de 13 spre 14 iulie, în care „Fata cu părul de foc” şi-a găsit sfârşitul, arată că s-a efectuat un apel de aproximativ 30 de secunde către un număr misterior, la mai bine de trei ore după momentul morţii Mădălinei, constatat de medici, relatează ziarulring.ro.

“Este telefonul pe care procuratura spune că a găsit acele mesaje, iar eu demonstrez că procurorii nu l-au luat (pe toate – n.r.), nu au ridicat telefonul, pentru că pe 14 iulie 2010, la ora 6:44, există o convorbire de 32 de secunde de pe acest număr, or, la acea oră, fata mea era moartă. Pe desfăşurător scrie şi către ce număr de telefon este, dar n-am aflat cui îi aparţine. Mai e un apel şi la ora 9.03, în aceeaşi zi”, a declarat Ion Manole, citat de sursă.

Vezi AICI desfăşurătorul convorbirilor telefonice după numărul Mădălinei Manole.

Tatăl regretatei cântăreţe mai face referire şi la alte apeluri care au fost date după moartea ei, de pe alte două numere, de Cosmote şi de Orange, despre care anchetatorii nu au menţionat în anchetă.

”Puiu a zis că la miezul nopţii au mâncat, au băut, s-au dus în dormitor şi au făcut dragoste. Cât a făcut, cât a ţinut şi cum de ea a coborât de lângă el, a mers la parter şi a dat aceste sms-uri? Mai sunt apeluri efectuate după moartea Mădălinei, asta înseamnă că procurorii au luat telefoanele şi le-au folosit sau nu, le-au luat şi (posibil alte persoane aflate în casă – n.r.) au mai încercat ceva?!”, a continuat tatăl Mădălinei.

Citeşte mai multe despre:   telefon,   moarte