Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Designerul Stephan Pelger: Carmen Iohannis este o doamnă foartă draguță, nu are fițe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni

Designerul Stephan Pelger: Carmen Iohannis este o doamnă foartă draguță, nu are fițe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni

Un articol de: - 11 Sep 2015, 13:24
Designerul Stephan Pelger: Carmen Iohannis este o doamnă foartă draguță, nu are fițe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni Foto: agentiadepresamondena.com Monden

Sitlul vestimentar al primei doamne a fost atent analizat de către Stephan Pelger, designerul care a pus bazele unui proiect alături de Kim Kardashian și ale cărui cliente fidele sunt principesa Margareta sau Boris Becker.

Designerul a colaborat de câteva ori și cu Carmen Iohannis despre care spune că deși este o femeie cu picioarele pe pâmânt, are anumite fixuri în ceea ce privește ținuta sa.

“Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele-doamne pe care le-am avut”, a declarat designerul pentru ziarulring.ro.

Ținutele primei doamne au primit atât aprecieri, cât și nenumărate critici, în special pentru lungimea fustei. Designerul recunoaște că “fusta scurtă” este unul dintre fixurile doamnei Iohannis.

“Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut”, mai preciează Pelger.

El este de părere că persoanele oficiale, cum este cazul primei doamne, trebuie să aibă o conduită și un stil aparte, de aceea ar fi bine să apeleze la sfaturile unui designer.

“Nu poţi să apari într-o rochie Dolce Gabbana, care costă 6.500 de euro, sau să ai o geantă Hermes Birkin de 70.000 euro. Sigur, lumea de rând poate nu ştie că acea Birkin de crocodil costă atât, dar eu ştiu şi mă simt sfidat prin acest lucru. Plătim taxe zi de zi, lună de lună şi mi se pare o sfidare a poporului român să apari cu astfel de genţi. E o lipsă de bun-simţ, nu se face aşa ceva, mai ales când în cercurile noastre ştim exact ce şi cât costă”, mai precizează celebrul desginer.

Citeşte mai multe despre:   Carmen Iohannis,   prima doamna