Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden DESPĂRȚIREA momentului în TELEVIZIUNE: Și-au spus ADIO după ani de RELAȚIE! Vestea a căzut ca un trăsnet

DESPĂRȚIREA momentului în TELEVIZIUNE: Și-au spus ADIO după ani de RELAȚIE! Vestea a căzut ca un trăsnet

Un articol de: B1.ro - 03 Feb 2019, 20:14
DESPĂRȚIREA momentului în TELEVIZIUNE: Și-au spus ADIO după ani de RELAȚIE! Vestea a căzut ca un trăsnet Monden

Încă o poveste cu final trist în lumea vedetelor. Albertina Ionescu și Valentin Butnaru s-au despărțit discret în anul 2018.  Recent, vedeta TVR a avut puterea să vorbească despre separarea de bărbatul care i-a fost alături ani buni.

Ştiu că pentru mulţi oameni este puţin greu de acceptat faptul că două persoane care au fost împreună pot rămâne prieteni după ce se despart. Este posibil, mie mi s-a întâmplat să rămân în relaţii extraordinare cu omul cu care mi-am petrecut o parte din viaţă”, a spus Albertina Ionescu, potrivit cancan.ro.

Timpul, care nu ştii niciodată cât e, că poate fi până mâine sau până la 100 de ani şi tu alegi pentru tine cum îl petreci. Şi este decizia noastră de a ne petrece timpul altfel. Suntem doi oameni care ne apreci­em unul pe celălalt foarte mult şi ne respectăm mult. Iar după mai multe dezba­teri şi după ce am ajuns la o concluzie de ambele părţi, am luat o decizie. Şi e foarte important: se numeşte des­părţire, nu ruptură. Una e să te rupi de cineva, alta să te desparţi. Dacă te desparţi de cineva, o faci frumos şi laşi lucrurile să fie în ritmul lor. Când rupi o relaţie, e dureros şi e greu”, a încheiat vedeta TVR.

 

Citeşte mai multe despre:   Albertina Ionescu,   Valentin Butnaru