Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Detalii despre NUNTA ÎN ZEGHE a anului: Cine va fi invitat și ce MENIU va avea Radu Mazăre la fericitul eveniment! Mama fostului edil dă tot din... celulă!

Detalii despre NUNTA ÎN ZEGHE a anului: Cine va fi invitat și ce MENIU va avea Radu Mazăre la fericitul eveniment! Mama fostului edil dă tot din... celulă!

Un articol de: B1.ro - 14 Iun 2019, 11:13
Detalii despre NUNTA ÎN ZEGHE a anului: Cine va fi invitat și ce MENIU va avea Radu Mazăre la fericitul eveniment! Mama fostului edil dă tot din... celulă! Monden

Mama lui Radu Mazăre e extrem de bucuroasă că fiul ei se însoară, chiar dacă nunta care va avea loc la Penitenciarul Rahova nu va fi așa cum a visat de ani buni.

Despre mireasă, soacra spune că va veni abia la sfârșitul lunii. În privința rochiei pe care o va purta Roxana, mai multe detalii poate da Mihai, fratele lui Radu care se va ocupa de organizarea nunții.

În privința meniului de la evenimentul care ar trebui să aibă un minim de ștaif, mama lui Radu Mazăre spulberă orice fantezie: Meniu nimic, zero. Chiar am întrebat și eu că soțul meu în 1975 a pus niște vin și a scris pe etichetă că se va deschide la nunta lui Radu. Dar acum am întrebat și nu se poate.

Cum de a făcut Mazăre marele pas, și să o ceară de soție pe cea cu care a fost în relație mai bine de șapte ani?

"La capitolul ăsta am lucrat destul de mult de-a lungul anilor să îl lămuresc să se însoare. Lumea s-a schimbat. Cred că acum o și iubește. Sunt împreună de ani de zile. E de apreciat că stă lângă el în situația asta. A vrut să facă un gest care să îi compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei", a declarat mama lui Radu Mazăre.

Nunta va avea un minim de invitați, dat fiind regimul de detenție, iar în perspectivă, Radu Mazăre și Roxana se pregăesc imediar să fie nași pentru următoarea nuntă din penitenciar care va fi a colegului de celulă pe care îl are fostul edil. 

Citeşte mai multe despre:   radu mazare