Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Detalii uluitoare din ancheta dispariției Elodiei: Cristian Cioacă nu ar fi părăsit casa în noaptea presupusei crime (VIDEO)

Detalii uluitoare din ancheta dispariției Elodiei: Cristian Cioacă nu ar fi părăsit casa în noaptea presupusei crime (VIDEO)

Emisiunea „Ring TV”, de pe B1 TV, a prezentat duminică dovezi exclusive care arată că, în noaptea crimei, conform monitorizărilor telefonului lui Cristian Cioacă, acesta a stat mereu în casă, deci nu ar fi avut cum sa părăsească locuinţa şi să transporte cadavrul.

Totodată, a fost prezentată şi o scrisoare trimisă de Cristian Cioacă ziarului Ring, în care explică şi prezintă aspecte incendiare despre toate obiectele găsite de anchetatori în "celebra" râpă de lângă Râșnov.

Fostul polițist susține că probele procurorilor sunt false, menționând și zidul pe care anchetatorii ar fi găsit urme de sânge, despre care au spus că a fost zugrăvit în două culori pentru a ascunde eventuale pete.

„O fotografie din 2005 atestă că zidul a fost zugrăvit astfel din 2004 în acest mod, lucru susținut și de unul dintre zugravi. Modul în care s-a desfășurat cercetarea în casa din 11.09.2007, unde toată lumea venea și își dădea cu părerea, ușa casei fiind larg deschisă, modul în care au fost ridicate probele fără a fi sigilate, creează alte semne de întrebare. Covorul din portabagajul autoturismului, care deși fusese analizat cu dispozitivul și nu prezenta urme, a fost ridicat și el de un criminalist, care a plecat cu el la subraț”, scrie Cioaca în scrisoarea sa.

„Faptul că am fost scos din apartament în timpul desfășurării cercetării, plimbarea mea prin oraș, martorii indicând că lipsec un cuțit și prosoape, fără ca acestea să fie căutate în apartament, de asemenea trebuie lămurite”, mai spune Cristian Cioacă.

Noi detalii în dosarul Elodia: Cristian Cioaca nu ar fi părăsit locuința în noaptea crimei
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Cristian Cioacă,   crima,   scrisoare