Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Margarita Valenciano, dezvăluiri INCREDIBILE: ”Păstrez şi acum ceşcuţa de cafea din care a băut Ion Dolănescu”

Margarita Valenciano, dezvăluiri INCREDIBILE: ”Păstrez şi acum ceşcuţa de cafea din care a băut Ion Dolănescu”

Un articol de: - 17 Mai 2018, 14:46
Margarita Valenciano, dezvăluiri INCREDIBILE: ”Păstrez şi acum ceşcuţa de cafea din care a băut Ion Dolănescu” Monden

Margarita Valenciano, în vârstă de 64 de ani, mama lui Dragoş Dolănescu, a făcut dezvăluiri despre povestea sa de dragoste cu Ion Dolănescu, întreruptă brusc, în 1975, de Securitate.

Femeia s-a retras în urmă cu 30 de ani în Alajuela, Costa Rica, după ce securitatea din România a despărţit-o de marea ei dragoste, Ion Dolănescu.

Aceasta a dezvăluit că a păstrat, în casă, tablouri cu artistul, cadouri primite de la el, dar și o ceșcuță de cafea din care a băut el.

”În bucătărie am un goblen, cu ”Cina cea de taină”, cusut de măicuţe, la o mănăstire din România, iar pe un hol ţin două tablouri mari cu Ion, la care am pus şi tricolorul (...)Au fost două ceşti, una e la mine, iar cealaltă rămăsese la Ion, când ne-am despărţit. O păstrez cu mare drag în amintirea lui”, a declarat Margarita Valenciano.

Totodată, într-un colţ al sufrageriei, Margarita păstrează şi acum pick-up-ul vechi, la care ascultă cu albumele cu muzica lui Ion Dolănescu.

Pe unul dintre ele, solistul i-a lăsat, la lansare, o dedicaţie de suflet: ”Pentru Margarita, mama copilului meu şi ultima mea dragoste. Cu preţuire”, scrie Click.

Margarita Valenciano şi Ion Dolănescu s-au îndrăgostit în 1974, pe când ea avea doar 20 de ani şi era studentă la Facultatea de Medicină din Cluj.

Cei doi s-au cunoscut la un spectacol, apoi au început să se întâlnească pe furiş, căci regimul comunist nu le permitea românilor să aibă relaţii cu studenţii străini.

În 1977, Margarita a decis să se întoarcă în ţara ei natală, Costa Rica, însă a păstrat o relaţie strânsă cu Ion Dolănescu, de dragul fiului lor, Dragoş.Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Margarita Valenciano,   Ion Dolanescu