Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dezvăluirile unei faimoase artiste despre relaţia cu fostul ei soţ: "Avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza"

Dezvăluirile unei faimoase artiste despre relaţia cu fostul ei soţ: "Avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza"

Un articol de: B1.ro - 30 Oct 2018, 10:44
Dezvăluirile unei faimoase artiste despre relaţia cu fostul ei soţ: "Avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza" Monden

Mihaela Mihai a primit sute de urări de ziua ei de naştere, care a fost sâmbătă. Artista a împlinit 72 de ani. ”Mulţumesc mult pentru cascada de flori şi de urări”, le-a transmis cântăreaţa admiratorilor ei. 

Acesta s-a afişat mereu zâmbitoare şi putea înşela pe oricine, crezând că are o viaţă minunată. Dar viaţa acesteia a fost departe de perfecţiune.

Ea a dezvăluit, într-o emisiune de la Pro tv că în timpul celei de-a doua căsătorii a fost drogată constant de fostul soţ. Maxime Dufour, un om de afaceri francez o sufoca pe artista cu gelozia lui. 

”Soţul meu nu mă bătea, dar mă agresa psihic. Nu puteam să ies undeva cu el, că avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama de ce insista atât de mult să facă el cafeaua dimineaţa, pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. La un moment dat am ajuns la faza în care eram de-a dreptul controlată şi am realizat că nu era atât dragoste din partea lui, cât nevoia de a mă poseda, era posesiune paranoică de-a dreptul.

Pleci de acasă, îţi bei cafeaua şi după aceea, în fiecare zi, timp de 10 ani, dai telefon acasă din oră în oră să mă întrebi ce am făcut, ce am gândit, cu ce m-am îmbrăcat, unde mă duc, cu cine vorbesc, cu cine mă întâlnesc, când mă întorc. Nu mai ai aer. Asta ucide dragostea. Gelozia asta patologică e îngrozitoare, chiar e o boală, şi mai ales e un chin pentru o femeie ca mine, cu o personalitate de om liber”, a povestit Mihaela Mihai. 

Citeşte mai multe despre:   mihaela mihai