Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Din păcate, medicii confirmă totul: BOALA de care SUFERĂ Mihai Bendeac e INCURABILĂ... Ce decizie se va lua la X-Factor...

Din păcate, medicii confirmă totul: BOALA de care SUFERĂ Mihai Bendeac e INCURABILĂ... Ce decizie se va lua la X-Factor...

Un articol de: B1.ro - 12 Dec 2018, 09:24
Monden

Mihai Bendeac a vorbit deschis despre lucrurile care îl macină, despre depresie şi felul în care această boală l-a influenţat să mediteze.

El a vorbit, totodată, despre relaţia lui cu divinitatea şi despre credinţă.

„Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică și incontestabilă constantă). Dar consider, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoasă.

Și, în urma reacțiilor de după ultimul episod „Băieți de oraș”, consider că decizia mea de acum 15 ani de a renunța la religia ortodoxă în care am fost botezat, a fost o decizie bună. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva… Așa dobitoc?!", a explicat Mihai Bendeac.

Actorul a ţinut să lămurească faptul că singura alinare pe care o are în această luptă cu depresia este meseria lui, ştiinţa că dă ceva mai departe, că îi face pe oameni să râdă şi să uite de probleme.

"Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni.ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!” a scris Mihai Bendeac pe contul de Facebook.
 

Citeşte mai multe despre:   mihai bendeac
 
 
 
Loading...