Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden DIVORȚ BOMBĂ la PRO TV! Și-a acuzat soțul că a bătut-o! La asta nu se aștepta nimeni! Este vorba chiar despre...

DIVORȚ BOMBĂ la PRO TV! Și-a acuzat soțul că a bătut-o! La asta nu se aștepta nimeni! Este vorba chiar despre...

Un articol de: B1.ro - 01 Noi 2019, 11:37
Foto: Protv Monden

Divorț cu scandal la Pro Tv. Instanța s-a pronunțat cu privire la acțiunea de divorț dintre celebrul bucătar Samuel Le Torriellec și soția acestuia.

Judecătorii au dispus desfacerea căsătoriei din culpa soților. Au decis ca soția acestuia să revină la numele purtat anterior căsătoriei. Mai mult, aceasta a fost obligată să plătească suma de 6.000 de lei daune pentru celebrul chef, sezvăluie cancan.ro.

Soluția pe scurt: Admite cererea principală formulată de reclamantul-pârât LE TORRIELLEC SAMUEL-MICHAËL-DOMINIQUE în contradictoriu cu pârâta-reclamantă LE TORRIELLEC GEORGIANA. Admite în parte cererea reconvențională formulată de pârâta-reclamantă LE TORRIELLEC GEORGIANA în contradictoriu cu reclamantul-pârât LE TORRIELLEC SAMUEL-MICHAËL-DOMINIQUE.

Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părţi la data de 19.09.2015, înregistrată sub nr. 1119/19.09.2015 la București, sector 1, din culpa comună a soților. Dispune ca pârâta-reclamantă să revină la numele purtat anterior căsătoriei, respectiv acela de «Stroe». Obligă pârâta-reclamantă să plătească reclamantului-pârât suma de 6.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat.

CORINA CHIRIAC, ÎN DOLIU! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU! O NOUĂ TRAGEDIE A ȘOCAT ROMÂNIA

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii, care se depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată astăzi prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”se arată în decizia magistraților.

În toamna lui 2016, Georgiana a fost cea care a pregătit actele de divorț. Această l-a acuzat pe Samuel Le Torriellec de violență domestică. În documentul depus de femeie la dosarul de divorț, femeia susține că a fost victima unei agresiuni fizice. Samuel Le Torriellec ar fi abuzat-o în față copilului pe care cei doi îl au împreună.

Citeşte mai multe despre:   pro tv,   romania
 
Loading...