Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Este DIVORȚUL anului... ANDREEA ESCA, primele DECLARAȚII: Există viața și după ADULTER...

Este DIVORȚUL anului... ANDREEA ESCA, primele DECLARAȚII: Există viața și după ADULTER...

Un articol de: B1.ro - 19 Oct 2018, 11:00
Este DIVORȚUL anului... ANDREEA ESCA, primele DECLARAȚII: Există viața și după ADULTER... Monden

Andreea Esca i-a luat recent interviu lui Esther Perel, specialistă în probleme conjugale. Cele două au vorbit mai ales despre cum ajung cuplurile căsătorite să divorțeze și de ce înșală oamenii.

Esther mai crede că oamenii ajung la divorț și pentru că au impresia că vor fi mai fericiți dacă se despart de partener, scrie cancan.ro.

„Înainte oamenii divorţau pentru că nu erau fericiţi, acum divorţează pentru că vor să fie mai fericiţi decât sunt. Un alt motiv pentru care oamenii se despart este că se îndrăgostesc de altcineva, au trăit o viaţă plină cu cineva. Este foarte important să înţelegem că longevitatea nu este singurul element al succesului într-o căsnicie. Sunt mulţi dintre noi care au avut relaţii lungi şi nefericite. (…) Există viaţă după adulter pentru unii.

Pentru alţii este că sărutul morţii, este sfârşitul. M-aţi întrebat despre o chestiune pe care am auzit-o de mai multe ori: ″când înşeli simţi că trăieşti în sfârşit ″⁣, acelor oameni adulterul le legitimează plecarea din relaţie, pentru că este antidotul noţiunii de romantism, a devenit  cea mai înaltă formă de trădare″, a dezvăluit Esther.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca,   Esther Perel