Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Doamne, ce dramă! Marele actor trăiește o DRAMĂ DE NEDESCRIS: Nu mai poate să meargă!

Doamne, ce dramă! Marele actor trăiește o DRAMĂ DE NEDESCRIS: Nu mai poate să meargă!

Un articol de: B1.ro - 05 Iun 2019, 13:03
Doamne, ce dramă! Marele actor trăiește o DRAMĂ DE NEDESCRIS: Nu mai poate să meargă! foto: Pixabay Monden

Un mare actor din România trece prin clipe greu de imaginat. Valentin Uritescu a împlinit ieri 74 de ani dar nu prea a avut de ce să se bucure.

Acesta a fost diagnosticat cu Parkinson în urmă cu câțtiva ani, iar aceasta boală l-a adus în depresie și actorul chiar a vrut să se sinucidă.

BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CÂNTĂREŢE...

“Timp de doi ani şi ceva am umblat pe la toţi doctorii. Am început cu un medic din Piatra Neamţ. «Ai Sindrom Extrapiramidal!» Am venit acasă, m-am uitat în Dicţionarul Sănătăţii şi m-am îngrozit: o boală teribilă, degenerativă. Am stat 10 zile internat şi medicul mi-a spus: «Nu-i chiar Parkinson, dar e cam pe-acolo!». Luam un medicament care are nişte reacţii secundare teribile. Îmi venea să mă sinucid. Când mergeam pe stradă şi vedeam un camion, îmi venea să intru în el. M-am dus la Icoana Maicii Domnului, am îngenuncheat şi am plâns. Apoi, am ridicat privirea către icoana lui Iisus Hristos: «Doamne, te rog ajută-mă, mai dă-mi cinci ani, să văd ce se alege din mine!». Şi mi-a dat treizeci şi ceva de ani!”, a povestit Valentin Uritescu pentru ziarullumina.ro.