Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Doamne fereşte: Care este cel mai greu BLESTEM. Nici preoții NU te pot scăpa de el!

Doamne fereşte: Care este cel mai greu BLESTEM. Nici preoții NU te pot scăpa de el!

Un articol de: B1.ro - 18 Sep 2019, 22:51
Monden

Puţine cuvinte ne tulbură ca cel care indică un blestem. Dincolo de reflexul de a înţelege e cel de a te feri. În fond, ce este un blestem şi până unde poate merge puterea lui? Invitată la Kanal D, Lidia Fecioru a oferit câteva repere, spunând că cea mai puternică invocare a urgiei divinității împotriva cuiva este cea de mamă.
Care este cel mai greu BLESTEM. Nici preoții NU te pot scăpa de el!

Blestemul poate fi și de bine, dar și de rău. De exemplu, un blestem bun este <>. Noi facem tot timpul incantații. Și blestemul, și urările de bine sunt incantații. Dacă blestemul este destinat unei persoane nevinovate, acesta se întoarce către persoana care a blestemat. La mijloc este judecata divină. (…) Cel mai puternic blestem este cel de mamă. Acesta se îndeplinește indiferent de situație. Oamenii care blesteamă la colț de stradă sunt niște nefericiți. Ați văzut că nu le merge bine", a spus Lidia Fecioru.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

"Se poate vedea pe aura, pe diagnoza destinului, dacă porți un blestem. Blestemele de mama pot să dureze și șapte ani. E un păcat foarte mare să blestemi. Femeile fac asta cel mai des", a mai spus aceasta la Kanal D.

 
 
 
Loading...