Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Doliu NECRUŢĂTOR pentru Ilinca Vandici: „Am intrat într-o DEPRESIE cruntă”... Fanii sunt înmărmuriţi

Doliu NECRUŢĂTOR pentru Ilinca Vandici: „Am intrat într-o DEPRESIE cruntă”... Fanii sunt înmărmuriţi

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2018, 16:23
Doliu NECRUŢĂTOR pentru Ilinca Vandici: „Am intrat într-o DEPRESIE cruntă”... Fanii sunt înmărmuriţi Monden

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din ţara noastră, are o familie frumoasă, dar a trecut şi momente mai puţin plăcute, la moartea tatălui. Ilinca Vandici a plâns în direct, când şi-a adus aminte de părintele său drag!

În anul 2008, tatăl Ilincăi Vandici, fost primar în comuna Măgeşti, acolo unde a copilărit vedeta, s-a stins din viaţă. Bărbatul suferea de cinci ani de zile. A stat în internat in spital, medicii l-au monitorizat mereu, însă nu au putut să îl mai ajute.

linca a trecut prin momente dureroase atunci. Se afla în Bucureşti, iar mama sa a chemat-o de urgenţă acasă, să îşi vadă tatăl. La câteva ore după ce au vorbit, tatăl acesteia a murit, după ce şi-a luat rămas bun.

M-a aşteptat să ajung acasă, sa îşi ia ramas bun de la mine. M-a strâns foarte tare de mână, s-a întors cu faţa către perete şi ala a fost momentul…”, a spus Ilinca Vandici la Interviurile VIVA!

Vedeta avea pe atunci doar 21 de ani şi a făcut faţă cu greu tragicului eveniment.

Nu am reuşit să gestionez atunci situaţia, dar m-am simţit responsabilă faţă de sora mea, de mama mea. Ele sunt şi mai sensibile decât mine. Trebuia să duc eu greutatea asta pe umeri.
Am intrat într-o deprsie cruntă după 5 luni de zile, apoi mi-am deschis un pic sufletul. M-am trezit apoi cu problema asta, am rezolvat-o la psiholog. Nu mă feresc să spun.

Apoi am înţeles de ce s-a întâmplat asta şi să accept. Mi-am luat viaţa în mâini, să fiu capabilă să fac toate lucrurile.”, a mai explicat îndrăgita vedetă tv.

 


 

 

Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Ilinca Vandici