Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Donatella Versace, înainte de operațiile estetice. Cum arăta sora lui Gianni Versace la vârsta de 40 de ani (GALERIE FOTO)

Donatella Versace, înainte de operațiile estetice. Cum arăta sora lui Gianni Versace la vârsta de 40 de ani (GALERIE FOTO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 22 Mai 2020, 22:28
Donatella Versace, înainte de operațiile estetice. Cum arăta sora lui Gianni Versace la vârsta de 40 de ani (GALERIE FOTO) FOTO: Hepta.ro Galerie foto (5) Monden

Donatella Versace, sora lui Gianni Versace este cunoscută în toată lumea, nu numai pentru amprenta pe care a lăsat-o în industria modei, ci și pentru operațiile estetice. Înainte de toate intervențile la care a apelat, sora celebrului desginer era cu totul și cu totul alt om. La vârsta de 40 de ani, cu puțin timp înainte de decesul fratelui ei, italianca era de nerecunoscut.

Pe parcursrul anilor, Donatella a apelat la numeroase intervenții estice, atât la nivelul feței cât și la nivelul corpului, fiind întotdeauna de părere că o femeie trebuie să se fie sexy indiferent de vârstă. Cu timpul însă, chipul Donatelli s-a transformat vizibil, exagerările chirurgicale făcând-o cunoscută în toată lumea. Transformările prin care a trecut au lăsat fanii, dar și presa tabloidă cu gura căscată.

Blondă, cu părul lung și drept, cu brațele osoase și un trup subțire, așa o știu cei mai mulți dintre iubitorii modei pe Donatella Versace. Bustul proeminent și talia subțire au ajutat-o întotdeauna pe sora designerului italian să poarte cele mai extravagante creați ale Casei Versace.

 

Cum arăta Donatella Versace înainte de operații estetice

 

Tot blondă, însă cu un look mai natural, așa se afișa în 1995 Donatella alături de fratele ei. La acea vreme femeia avea 40 de ani și doi copii, din mariajul cu Paul Beck.

Pasionată de modă și purtându-i un repsect impresionant fratelui său, Donatella îl însoțea pe Gianni la toate evenimentele fastuoase din New York și Italia și mai ales toate prezentările organizate de Casa Versace.

Odată cu moartea fratelui său, asasinat în 1997 în Florida, viața Donatellei s-a schimbat radical. Problemele cu excesul de substanțe interzise au ieșit la iveală și a fost nevoită să facă tot posibilul să își revină după tragicul eveniment.

În același timp, Donatella a început să abuzeze și de operațiile estetice și intervențile chirurgicale, realizate mai ales la nivelul feței. Sora lui Gianni Versace este acum de nerecunoscut.

 

Figura transformată de operațiile estetice

 

Pe parcursul anilor, sora lui Gianni Versace a apelat la injecțiile cu botox, augmentarea buzelor, liftinguri faciale, iar cei mai mulți dintre experți au afirmat în mai multe rânduri că nu ar mai exista porțiune pe fața Donatellei în care medicii să nu fi intervenit într-un fel sau altul.

Potrivit unui raport realizat de Daily Mail în 2014, primele intervenții vizibile, care au condus la transformarea radicală a vedetei ar fi avut loc în 2002. Divorțată de 2 ani la momentul respectiv, Donatella a apărut în public cu o înfățișare asemănătoare celei pe care oamnii o cunosc în prezent. Treptat, sora lui Versace s-a transformat din ce în ce mai mult, ajungând să fie renumită pentru schimbările pe care le-a suferit chipul ei.

 

Ce vârstă are Donatella Versace

 

Născută în 1955 în Italia, Donatella Versace are 65 de ani. Designerul are o avere impresionantă, estimată la aproximativ 2,3 milioane de euro.

Donatella s-a căsătorit în 1983 cu Paul Beck, mariaj ce a durat până în 2000. În urma căsniciei, cei doi au doi copii, moștenitori ai impreiunlui Versace.

În 2004, blonda și-a refăcut viața alături de Manuela Dallori însă povestea de dragoste nu a ținut mult, iar cuplul s-a despărțit în 2005.

Citeşte mai multe despre:   Gianni Versace,   Versace,   Donatella Versace