Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dosarul morții Mădălinei Manole ar putea fi redeschis. Un analist de investigații criminale crede că unele probe au fost ignorate

Dosarul morții Mădălinei Manole ar putea fi redeschis. Un analist de investigații criminale crede că unele probe au fost ignorate

Un articol de: - 22 Iul 2016, 14:22
Dosarul morții Mădălinei Manole ar putea fi redeschis. Un analist de investigații criminale crede că unele probe au fost ignorate Foto: obiectiv.info Monden

Dosarul morţii Mădălinei Manole ar putea fi redeschis. O româncă, profiler şi analist în investigaţii criminale în Canada, este de părere că specialiştii FBI s-ar putea implica și ei în acest dosar. Conform celor de la Cancan, românca Mihaela Brooks ar dori să facă o reconstituire pentru că ar fi intervenit erori în anchetă. Unele probe ar fi fost ignorate în investigația de după moartea Mădălinei.

Profilerul se bazează pe faptul că atunci investigatorii nu au reușit să dovedească dacă a fost sinucidere sau crimă. În plus, biletul de adio a trezit suspiciuni și va trebui să se dovedască dacă acesta a fost autentic sau nu.

”Am copia dosarului. Din 2010 încerc să redeschid cazul pentru o [re]investigaţie lipsită de erori. Din păcate, ancheta care a fost făcută are lacune care au influenţat negativ finalizarea cazului, de aici şi circul mediatic creat în jurul morţii Mădălinei. Aceste erori pot fi corectate dacă cazul este reanalizat pe baza dovezilor care au fost ignorate la prima investigaţie. Pot dovedi asta", a mai spus ea.

Mihaela Brooks afirmă că în 2010 a intrat în posesia unei părţi importante din dosar şi că a discutat despre asta cu experţi bdin mai multe domenii.

Românca a mai declarat că în cazul unui deces prin otrăvire ancheta trebuie să se desfășoare ca pentru omucidere, şi asta până se stabileşte dacă a fost omor sau sinucidere. Mihaela a vorbit şi despre biletul de adio lăsat de artistă şi spune că în majoritatea cazurilor, victimele nu lasă astfel de bilete. Mai precizează că dacă există, aceastea sunt analizate pentru a se stabili dacă a fost un bilet autentic sau nu.  În opinia sa, biletul de adio în acest caz este ”cel puțin suspect”.

Potrivit profilerului, Petru Mircea, soţul Mădălinei, a dat puţine detalii anchetatorilor despre poziţia în care a fost găsită artista.

Spune că dacă anchetatorii i-ar fi cerut aceste detalii ulterior, ele trebuiau coroborate cu pozele pe care poliţiştii trebuiau să i le facă în calitate de martor, şi asta pentru că avea sânge pe mâini.

 

Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Citeşte mai multe despre:   sinucidere,   omor