Cum arată Dragoș Borcănea, noul iubit al Andreei Antonescu

FOTO: Instagram: Andreea Antonescu

Andreea Antonescu s-a bucurat de o escapadă alături de noul iubit, la malul mării, în weekendul care tocmai a trecut. Cântăreața și partenerul ei, Dragoș Borcănea, au petrecut alături de Andreea Bălan și Tiberiu Argint.

Deși este căsătorită în acte, Andreea Antonescu nu a existat să își refacă viața în România. Artista a avut o relație cu Ștefan Manolache, iar de puțin timp s-a afișat la brațul lui Dragoș Borcănea. Cuplul a fost surprins weekend-ul trecut în Vama Veche, unde fetele de la Andre nu s-au mai ascuns și au petrecut cu iubiții lor la mare.

Dragoș Borcănea este un cunoscut fotograf și are 34 de ani. Actualul partener al Andreei Antonescu ar fi bun prieten cu iubitul Andreei Bălan, scrie Cancan.ro. Bărbatul este cunoscut în lumea mondenă, fiind prezent adesea și la petrecerile importante din Capitală. În urmă cu câțiva ani, el ar mai fi fost surprins la brațul unei celebre actrițe de la noi, Adina Galupa, scrie Viva.

Andreea Antonescu se iubește cu Dragoș Borcănea

După un mariaj eșuat și o relație cu peripeții pe care a avut-o cu Ștefan Mamolache, se pare că și pe strada Andreei Antonescu a răsărit soarele. Deși nu au confirmat public să se iubesc și că formează un cuplul, artista și fotograful au fost surpinși împreună pe litoral, în Vama Veche alături de o altă pereche formată recent, Andreea Bălan și Tiberi Argint.

Paparazzi de la Cancan.ro i-au găsit pe cei patru porumbei în weekendul care a trecut, la malul mării. Potrivit sursei citate anterior, cele două cântărețe ar fi organizat chiar un „double date” pe litoral, unde s-au distrat până la răsărit.

O relație cu peripeții alături de Ștefan Manolache

Înainte de reputatul fotograf, Andreea s-a iubit cu Ștefan Manolache, o relație cu peripeții. Jumătatea trupei Andre a sunat la 112 anunțănd că ar fi fost sechestrată de fostul iubit, însă tot ea a fost cea care a trebuit să plătească amenda.

Andreea și Ștefan s-au cuplat în toamna anului 2019, scrie Ciao.ro, iar la acel moment totul părea lapte și miere. „Naya Rivera este cunoscută pentru rolul din serialul pentru adolescenți, Glee. Vedeta a interpretat-o tDa, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de matură să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bineimp de 6 sezoane pe Santana Lopez, din 2009 până în 2015”, povestea Andreea Antonescu la acea vreme, potrivit sursei citate anterior.

Relația serioasă dintre cei doi a trecut însă prin mai multe evenimente. Surse din aturajul celor doi au declarat pentru Tacataca.ro că Manolache și-ar fi surprins iubita vorbind în miezul nopții cu Flick și cu Mihai Bendeac, iar acest aspect nu i-ar fi prins prea bine. „A vorbit cu ea și acum două săptămâni când a ajutat-o cu mai multe treburi. L-a făcut mizerie, în toate felurile. Ștefan nu are ce să comenteze despre actuala ei relație, însă atunci când era cu el, a prins-o că vorbea la 3-4 dimineața prin mesaje cu Flick și Mihai Bendeac. Când și-a luat amendă (n.r. Andreea Antonescu) că a sunat la 112, tot Ștefan a plătit-o. E de domeniul trecutului Andreea, nu vrea să își mai aducă aminte de ea”, au declarat sursele pentru Tacacata.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe