Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dragoş Ovidiu Argeşeanu, la emisiunea "360 de grade": Despre îngerii întrupaţi şi vârstele astrale

Dragoş Ovidiu Argeşeanu, la emisiunea "360 de grade": Despre îngerii întrupaţi şi vârstele astrale

Cele mai bune momente din emisiunea "360 de grade", moderată de Alina Bădic, sunt difuzate zilnic de postul B1 TV.

În emisiunea difuzată joi,moderatoarea emsiunii a discutat alături de invitatul ei, medicul şi scriitorul Dragoş Ovidiu Argeşeanu despre spiritele cu vârste astrale mari, îngeri întrupaţi şi problemele planetei Pământ.

În prima parte a emisiunii Dagoş Argeşeanu a vorbit despre îngerii întrupaţi. El a susţinut că prima oară când omul a venit pe Pământ a ales răul. Pe planetă există o diversitate de spirite, respectiv demoni şi îngeri întrupaţi.

Întrebat de Alina Bădic, dacă demonii întrupaţi evoluează sau dacă există vreun program evolutiv, Argeşeanu a răspuns că spiritele într-adevăr evoluează, dar în rău. Chiar şi în Iad există principiul recompensei. Fiecare demon are gradul lui de spirit malefic şi evoluează în funcţie de acesta.

Demonii întrupaţi şi programul lor evolutiv


Mai mult, invitatul emisiunii a mai susţinut că demonii pot face rău atât timp cât Dumnezeu le permite. Demonii întrupaţi nu pot face mai mult rău decât le este îngăduit.

"Fiecare are o protecţie divină. Până la urmă totul se face cu voia lui Dumnezeu".

Argeşeanu: Totul se face cu voia lui Dumnezeu


În a doua parte a emisiunii, scriiorul Argeşeanu a discutat despre spiritele cu vârste astrale mari. Conform medicului, există un moment în care fiecare spirit al nostru iese într-un trup. Acest lucru se numeşte începutul vieţii spirituale. După ce ne naştem, atunci are loc prima noastră manifiestare ca spirite, iar din acel moment se socoteşte vârsta astrală.

Important mai este să ştim ce facem pe Pământ. În fiecare zi ne lăsăm în urmă o parte din noi, dar trebuie să vedem cine suntem şi ce am făcut. Trebuie să redevenim ca sferă. Sufletul simte întotdeauna unde trebuie să se ducă.

Ovidiu Argeşeanu a conchis cu ideea că, din păcate nu ne ascultăm îndeajuns sufletul. De cele mai multe ori ne ascultăm raţiunea în loc de suflet.

Nu trebuie să neglijăm acest aspect al vieţii pentru că altfel tindem să devenim mai închişi în noi, în minte şi în spirit.
Citeşte mai multe despre:   Alina Badic