Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dragostea nu ţine cont de GRATII: Roxana dezvăluie CÂND va avea loc NUNTA cu Radu Mazăre. Se întoarce în România!

Dragostea nu ţine cont de GRATII: Roxana dezvăluie CÂND va avea loc NUNTA cu Radu Mazăre. Se întoarce în România!

Un articol de: B1.ro - 07 Iun 2019, 22:40
Dragostea nu ţine cont de GRATII: Roxana dezvăluie CÂND va avea loc NUNTA cu Radu Mazăre. Se întoarce în România! Monden

După ce s-a dus vestea că a fost cerută de soţie, Roxana Mihalache a intrat, în direct, la România TV, unde a făcut mai multe precizări. 

Roxana a spus cum au fost ridicați și reținuți, fără a ajunge în fața unui judecător care să se pronunțe în privința extrădării. Roxana Mihalache a afirmat că ea a fost reținută ”pentru a fi alături de Radu Mazăre”, după cum susține că i-au spus autoritățile din Madagascar. Mai mult, ar fi cerut să-și sune avocatul, dar autoritățile de acolo i-ar mai fi spus că e prea târziu să-și sune avocatul și că-l poate suna a doua zi. Totodată, Roxana a declarat că a fost eliberată când a început să pună prea multe întrebări.

Cu privire la știrea zilei de vineri în ceea ce o privește pe ea și pe Radu Mazăre, Roxana Mihalache a mărturisit că-și propusese să vină în România înainte să fie cerută în căsătorie.

”Mi-am propus să vin în România, înainte să fiu cerută de nevastă, ca să fiu alături de Radu și să-l susțin. O să vin în România pe la sfârșitul lunii iunie și atunci o să se oficieze și căsătoria” a spus Roxana, la România TV. 

Citeşte mai multe despre:   Radu Mazare_1