Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Drama neștiută a Ancăi Sigartău: ”Au trecut 22 de ani de atunci și uite că trăiesc”

Drama neștiută a Ancăi Sigartău: ”Au trecut 22 de ani de atunci și uite că trăiesc”

Un articol de: - 14 Mai 2017, 15:04
Foto: click.ro Monden

Anca Sigartău este o actriță apreciată și mamă a trei copii. Puțin știu însă că în urmă cu mai mulți ani, aceasta a trecut printr-o dramă cumplită, fiind la un pas să-și piardă viața. 

Într-un interviu în emisiunea ”Profesioniștii”, moderată de Eugenia Vodă, la TVR, Anca Sigartău a vorbit despre cele mai dureroase momente din viața ei. 

“După al doilea copil am divorțat. Nimeni nu a știut că am divorțat în 1993. Lumea știe că am divorțat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorț. Bine, lucrurile sunt mai complicate. Am trecut printr-o experiență medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești. Și mi s-a spus că un an de zile trăiești cu acest diagnostic. Și cu tratamentul. Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm în 3 săptămâni. Avea o viteză… într-un fel, exploda! Soțul meu se schimbase foarte mult, intrase probabil într-un soi de panică: va rămâne singur cu doi copii. Au trecut 22 de ani de atunci și uite că trăiesc”, a povestit actrița.

„Eram în spital și la un moment dat știu că am vrut să ies din spital, pentru că mi-am dat seama că nu mai am foarte mult timp și vreau să fiu acasă, alături de copii. Cât mai am, măcar să fiu cu ei. Am ieșit din spital pe 15 noiembrie, ziua de naștere a bunicii mele. Știam că începe Postul Crăciunului. Nu aveam nici o informație despre post, despre biserică, despre lucrurile de genul ăsta, dar știam, în interiorul meu, că vreau să încerc. Că trebuie să mă duc acasă să țin post. Pe 15 noiembrie am ieșit din spital cu niște indici foarte mari, pe 20 decembrie, când m-am întors la control, m-au întrebat: «Unde este tumora?». Nu mai era. M-a întrebat doctorul ce am făcut, ce tratament. Și i-am spus: «Eu vă spun, dar nu o să credeți». Asta s-a întâmplat. Nu mai exista tumora. Indicii coborâseră foarte mult. Nu știam că Postul poate să aibă o asemenea putere. Din momentul acela am știu că voi trăi. (...) Nu puteam să înțeleg de ce mi s-au dat doi copii, dacă nu puteam să stau lângă ei. Era dincolo de orice înțelegere. Mă împăcasem cu ideea. Nu voiam să afle părinții mei, nu voiam să afle nimeni. Nu voiam să se știe la teatru. Singura care știa era Luminița Gheorghiu. Nu voiam să se spună: săraca”, a mai spus Anca Sigartău în emisiunea Eugeniei Vodă. 

Actrița are o poveste de viață impresionantă. A intrat din prima încercare la UNATC, la clasa lui Dem Rădulescu, deși fusese descurajată de o profesoară de liceu. 

Mai târziu, s-a îndrăgostit de un student tunisian la Medicină, Tito Abaab, cu care a rămas însărcinată. A decis să renunțe la sarcină din cauză că un copil în afara unei căsnicii era o rușine pe vremea lui Ceaușescu, însă după avort a descoperit că e în continuare gravidă, fiindcă avusese gemeni. A decis să păstreze copilul și astfel s-a născut fiica ei cea mare, Sonia. Ulterior, s-a căsătorit cu Tito Abaab, cu care a mai făcut doi copii, Teodor și Iosif, pe ultimul dintre ei după divorț.

După separarea definitivă de soț, Anca Sigartău a încercat să-șui refacă viața cu un cetășean american însă și acest mariaj s-a încheiat. 

Citeşte mai multe despre:   copii,   familie,   divort,   actrita
 
Loading...