Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Drama NEȘTIUTĂ a lui Horia Brenciu! "Moartea LUI mi-a lăsat un MARE GOL! Îmi lipsește…/ Am SPART toate”

Drama NEȘTIUTĂ a lui Horia Brenciu! "Moartea LUI mi-a lăsat un MARE GOL! Îmi lipsește…/ Am SPART toate”

Un articol de: - 28 Feb 2018, 14:59
Drama NEȘTIUTĂ a lui Horia Brenciu! "Moartea LUI mi-a lăsat un MARE GOL! Îmi lipsește…/ Am SPART toate” Monden

Horia Brenciu a dezvăluit în premieră un moment dureros pe care l-a trăit în copilărie. Este vorba despre moartea mamei artistului, când Horia avea doar 11 ani.

 „Prima amintire din copilărie este pe ski-uri cu tată eram pe o pârtie, pe un deal de fapt din Șchei din cartierul vechi al Brașovului, eram sus și tată zice hai dați drumul și am venit pe ski-uri și când am ajuns jos am căzut tată mi-a zis hai nu-i nimic, hai să mai încercăm o dată. Eu am avut o copilărie foarte șugubeață . N-am stat niciodată la bloc până când m-am mutat la București. Am spart toate vazele și bibelourile din casă. Niciodată n-am fost pedepsit pentru că am spart, asta mi să părut genial. Mama a dispărut dintre noi când aveam eu 11 ani. Din păcate, tată retrăgându-se din viață noastră la Dumnezeu în urmă cu doi ani de zile a lăsat un mare gol în viață mea și probabil că un gol și pe stradă lui”, a declarat Horia Brenciu.

Citeşte mai multe despre:   Horia Brenciu ,   artist