Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dumitru Dragomir, la "CanCan TV": Sunt un țăran autentic. M-am însurat virgin

Dumitru Dragomir, la "CanCan TV": Sunt un țăran autentic. M-am însurat virgin

Ediția de vineri a emisiunii “CanCan TV” cu Adrian Artene, difuzată de B1 TV, i-a avut invitați pe șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, alături de fiul și nepotul acestuia.

Șeful LPF a povestit în platou detalii inedite despre viața personală. Acesta se declară mândru de familia sa, spunând că este una bine educată pentru că "nu există copil needucat ci doar părinte dezinteresat".

Viziunea lui Dumitru Dragomir asupra educației


Dragomir a făcut o comparație între el și fiul său spunând că a încercat să-l educe în spiritul în care a crescut și el. "Sunt un țăran autentic, eu m-am însurat virgin", a spus oficialul despre viața și educația sa.

Dumitru Dragomir: Sunt un țăran autentic


Mai mult, șeful LPF spune că soția sa a știut cum să păstreze o relație bună și să îl înțeleagă mereu. "Familia vine întotdeauna prima, apoi fotbalul", spune Dragomir.

"Soția mea a fost înțelegătoare și a știut să țină casa", și-a lăudat Dragomir jumătatea.

Șeful LPF își laudă soția


Dumitru Dragomir, având o avere considerabilă, este de părere că banii nu au niciun folos dacă nu există armonie în familie. Acesta a pus accent pe ideea de corectitudine. "Dacă ești corect cu toată lumea poți să ai o viață liniștită", crede șeful LPF.

Dumitru Dragomir vorbește despre familia și averea saCiteşte mai multe despre:   Dumitru Dragomir,   LPF,   CanCan TV,   B1,   declaratii