Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden După 30 de ani: Virginitatea miresei regale, mai puţin relevantă la Kate decât la Lady Di

După 30 de ani: Virginitatea miresei regale, mai puţin relevantă la Kate decât la Lady Di

Căsătoriile regale sunt de regulă pe cât de impresionante, pe atât de urmărite şi deci solicitante. Interesul afișat de publicul larg ajunge, însă, de multe ori, să întreacă limitele. Câteva astfel de momente s-au consumat şi înainte de nunta Prinţului Charles cu Prinţesa Diana, iar unul dintre ele stârneşte şi astăzi controverse. Înainte să devină soţia lui Charles, Lady Di, pe atunci în vârstă de doar 19 ani, a fost nevoită să devedească faptul că este virgină. Lucru care de altfel s-a şi întâmplat. La 30 de ani de la nunta regretatei prinţese, situaţia diferă. Din fericire, Kate Middleton nu a fost nevoită să treacă prin această experienţă stânjenitoare.

„Era anul 1981. Lady Diana Spencer era pe cale să se mărite cu Prinţul Charles. Apoi a apărut informaţia intrigantă conform căreia domnişoarei i s-ar fi cerut să meargă la ginecolog pentru un test care să confirme că este virgină”, nota Sydney Morning Herlad, în anul 2002. „Unchiul Dianei, Lordul Fermoy, a fost cel care a făcut într-un final anunţul: Diana, vă pot asigura, nu a avut niciodată un iubit, a spus acesta într-o conferinţă de presă”, mai nota publicaţia, citată de E! Online.

Un obicei străvechi

Virginitatea viitoarei mirese regale reprezintă o regulă nescrisă de mult timp. În vremurile de demult, regii refuzau să se însoare cu o femeie care ar putea purta în pântece pruncul altui bărbat şi deci să strice linia regală.

Regula era privită cu scepticism şi în anii ‘80, astfel că în prezent nu se mai pune problema testării viitoarei mirese. Cu atât mai mult cu cât în Marea Britanie nu există nicio lege care să impună aşa ceva.

Efectele mediatizării excesive

Numeroasele relatări despre viaţa privată a Prinţesei Diana nu au avut un efect pozitiv asupra acesteia. La un moment dat, aceasta a devenit chiar bulimică, una dintre afecţiunile pe seama cărora s-a pus destrămarea relaţiei şi în final a mariajului.

În cazul lui Kate, viitoarea soţie a lui William, primul fiu al Prinţesei Diana, mediatizarea excesivă nu pare să aibă efecte negative. Ce-i drept, majoritatea relatărilor se referă la gusturile ei în materie de vestimentaţie, rădăcinile sau educaţia de care a avut parte. În plus, există o diferenţă de 10 ani între vârsta pe care a avut-o Diana la momentul căsătoriei şi vârsta pe care o are astăzi Kate Middleton.

Se gândesc deja la copii


Kate Middleton şi Prinţul William sunt împreună din facultate, astfel că relaţia lor se întinde pe o perioadă de circa 8 ani. Cei doi au locuit sub acelaşi acoperiş pe o perioadă îndelungată.

Într-un interviu recent, Prinţul William declara că se gândesc deja să facă copii, dar că vrea să lase evenimentele să se petreacă în mod natural.

„În mod evident ne dorim o familie, deci va trebui să începem să ne gândim la acest lucru”, spunea William. „O vom lua pas cu pas”, mai spunea acesta.

Citeşte mai multe despre:   mireasa,   Kate Middleton,   nunta,   Printul Wiliiam