Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden După ce i-a furat banii, acum o acuză de satanism! Mama Ellei Dumitru, fata care a câștigat Dansez pentru tine în 2010, despre fiica sa: „Este o bețivă satanistă” (FOTO)

După ce i-a furat banii, acum o acuză de satanism! Mama Ellei Dumitru, fata care a câștigat Dansez pentru tine în 2010, despre fiica sa: „Este o bețivă satanistă” (FOTO)

Un articol de: - 09 Iun 2017, 09:38
După ce i-a furat banii, acum o acuză de satanism! Mama Ellei Dumitru, fata care a câștigat Dansez pentru tine în 2010, despre fiica sa: „Este o bețivă satanistă” (FOTO) Foto: Fanatik Monden

Ella Dumitru este o tânără devenită celebră în 2010, după ce a câștigat marele premiu de la Dansez Pentru tine. Aceasta nu s-a bucurat nici de bani, nici de celebritate, iar în prezent a ajuns o cu totul altă persoană.

Tânăra din Hunedoara a câștigat marele premiu în 2010, când a dansat alături de Octavian Strunilă pentru mama sa, rămasă imobilizată după ce fusese lovită de tatăl Ellei cu toporul în spate. Se pare că după ce fata a câștigat premiul de la Dansez pentru Tine, mama i-a luat toți banii pentru a-și plăti anumite datorii. În 2012, Ella a ratat admiterea la UNATC din București și a fugit de acasă.

Ella a locuit un an în Capitală și printre slujbele pe care le-a prestat, se numără și videochatul. În 2013 aceasta a plecat în Anglia, dar a avut probleme și acolo și a fost nevoită să îl părăsească pe cel cu care locuia. Mama sa o consideră o bețivă satanistă pentru că se tatuează și și-a făcut mai multe piercing-uri și spune că nu mai poate comunica cu fata ei, informează fanatik

Citeşte mai multe despre:   Stiri Hunedoara,   premiu