Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden După opt ani, fraţii Dolănescu nu pot încheia PROCESUL din cauza unei SOBE! Suma FABULOASĂ pe care trebuie să o împartă

După opt ani, fraţii Dolănescu nu pot încheia PROCESUL din cauza unei SOBE! Suma FABULOASĂ pe care trebuie să o împartă

Un articol de: - 16 Iun 2017, 10:42
După opt ani, fraţii Dolănescu nu pot încheia PROCESUL din cauza unei SOBE! Suma FABULOASĂ pe care trebuie să o împartă Monden

Procesul între cei doi frați, Dragoş (40 de ani) şi Ionuţ Dolănescu (45 de ani) ar fi putut să se închiese joi, 15 iunie. Ei se judecă pe averea de un milion de euro, care durează de opt ani, însă iată că au mai primit un termen, pe 12 iulie.

De data aceasta, procesul a fost amâmat din cauza unei sobe scumpe, care see află în casa din strada Caimatei, locul unde s-a mutat Ionuţ.

„Instanţa a identificat un viciu de procedură, ca expertul în artă să convoace părţile şi să vadă soba Meinstein şi în realitate. Soba a fost evaluată după fotografii la 12.000 euro. Să fie sigur că rămâne la această valoare, fie va creşte sau va scădea, după cum va considera. În rest, n-a mai rămas decât această formalitate, iar instanţa este gata să tragă concluziile” a declarat Codruţa Aaron, avocata lui Dragoş Dolănescu din tribunal.

Ionuţ a avut simțul umorului și vorbid despre această sobă a spus că nu știe ce să mai creadă, pentru că ba apare, ba dispare din acte:

„Eu n-am ascuns-o la evaluare, ca să scad preţul casei din Caimatei. Dar îi dau soba lui Dragoş, ca să-şi încălzească sufletul cu ea”. a declarat Ionuț.

 

Citeşte mai multe despre:   casa