Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Durere în lumea muzicii. Chitaristul trupei The Rock, tribut AC/DC, și-a pierdut viața în urma accidentului aerian de la Comana (VIDEO)

Durere în lumea muzicii. Chitaristul trupei The Rock, tribut AC/DC, și-a pierdut viața în urma accidentului aerian de la Comana (VIDEO)

Un articol de: - 11 Iul 2016, 13:58
Durere în lumea muzicii. Chitaristul trupei The Rock, tribut AC/DC, și-a pierdut viața în urma accidentului aerian de la Comana (VIDEO) Foto: monitorulexpres.ro Monden

Chitaristul trupei The Rock, tribut AC/DC, și-a pierdut viața în urma accidentului aerian de duminică de la Comana.

Nik Baydin era împreună cu instructorul de zbor, șeful Aerodromului Comana cu paramotorul. Cel care a manevrat aparatul era Marian Cojocaru, cei doi brăbușindu-se de la o înălțime de 300 de metri în lacul Comana, potrivit Adevărul.

Chitaristul a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni din București, însă medicii nu au mai avut ce să-i facă-.

El a murit înecat după ce aparatul l-a tras la fundul lacului.

 „Vă anunţăm cu durere în suflet că dragul nostru prieten şi coleg Nik Baydin şi-a pierdut viaţa în urma unui accident aviatic! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, decesul fiind anunțat de colegii colegii săi de la trupa The Rock.

Chitaristul trupei The Rock, Nik Baydin, împlinise pe 3 iulie 34 de ani, el era de origine rusă, fiind născut la Moscova.