Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden E INTERZIS sau NU să faci AMOR în Postul Crăciunului? Ce spune BISERICA despre cei care NU se pot abține de la PĂCAT

E INTERZIS sau NU să faci AMOR în Postul Crăciunului? Ce spune BISERICA despre cei care NU se pot abține de la PĂCAT

Un articol de: B1.ro - 15 Noi 2019, 13:55
E INTERZIS sau NU să faci AMOR în Postul Crăciunului? Ce spune BISERICA despre cei care NU se pot abține de la PĂCAT Monden

Postul Crăciunului a început de azi, 15 noiembrie, și se va încheia pe 24 decembrie. 

ȘOC ÎN LUMEA MONDEANĂ! ANDREEA BĂLAN, PRINSĂ ÎN FAPT: „SE POATE ȘI ÎN PATRU”! (GALERIE FOTO INCEDNIARĂ)

Un preot a făcut un anunț important, vizați fiind credincioșii care nu se pot abține de la poftele trupești, conform a1.ro.

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZĂ

Postul Crăciunului ne aminteşte de postul patriarhilor şi drepţilor din Vechiul Testament şi de postul lui Moise de pe Muntele Sina.

VEȘTI TRAGICE PENTRU ROMÂNI! GATA, VINE MARELE CUTREMUR! GHEORGHE MĂRMUREANU A FĂCUT ANUNȚUL! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

Părintele Visarion Alexa a vorbit deschis, în urmă cu un an, despre amorul în post. Acesta a spus clar că iubirea trupească nu este nici interzisă și nici pedepsită de divinitate. Cu o singură condiție: cei doi să fie legați prin taina cununiei. Așadar, nu se face dezlegare la desfrâu.

"Nici nu se pune problema de pedeapsă divină. Nu e ca pe autostradă, când ai trecut linia continuă și vine poliția să îți suspende permisul, ci este un eșec. Ai încercat, ai eșuat. Până la bătrâneți vom reuși. Dacă nu reușim, vin bătrânețile și tot ne vor obliga să intrăm într-o rânduială a postirii", a spus părintele Visarion Alexa.

Părintele a ținut să precizeze că preoții sfătuiesc oamenii că ar trebui să se abțină de amor măcar patru zile pe săptămâna: lunea, miercurea, vinerea și duminica, zile pe care ar trebui să le dedice curățirii sufletului, prin smerenie și rugăciune.A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   amor,   Postul Craciunului,   Biserica Ortodoxă_1