Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden E OFICIAL! ANUNȚ IMPORTANT pentru toți ROMÂNII care iau PENSIA PE CARD! Ministrul Muncii este cel care a dat VESTEA

E OFICIAL! ANUNȚ IMPORTANT pentru toți ROMÂNII care iau PENSIA PE CARD! Ministrul Muncii este cel care a dat VESTEA

Un articol de: B1.ro - 11 Apr 2019, 10:45
Monden

Anunț important pentru pensionarii care încasează pensia pe card.

INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI E GRAV BOLNAV?! A RECUNOSCUT TOT PE PATUL DE SUFERINȚĂ! E DE NERECUNOSCUT

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit despre deciziile de recalculare a pensiilor și primirea diferențelor care se vor face în intervalul 11-15 aprilie 2019.

PROFEȚIA MOMENTULUI! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! ESTE VORBA DESPRE MAREA CÂNTĂREAȚĂ! FANII ȘI-AU LUAT RĂMAS BUN (GALERIE FOTO)

„PSD face ce a facut mereu si demonstreaza pensionalor prin legea adoptata in parlament, suntem in peste 32 mii de decizii trimise acasa catre pensionari, vor fi achitate in perioada 11-15 aprilie”, a spus Marius Budăi, conform Fanatik.

E MARELE SECRET AL LUI TEO TRANDAFIR! INCREDIBIL CINE E DE FAPT PRIMUL EI SOȚ! A FOST ȚINUT LA SECRET

Despre primirea diferențelor din 2018 care vor fi achitate pe card, ministrul Muncii a spus: „Diferențele din 2018 până în prezent sunt achitate prin factori poștali și pentru acele persoane care primesc banii pe card, 11-15 aprilie acele persoane care au primit deciziile trebuie să contacteze factorul poștal să primească banii, noul cuantum pe pensii mărite”, a clarificat Budăi.

Întrebat când se vor plăti celelalte pensii, oficialul a spus: „Continuăm dinamica, am făcut acest salt, cum am promis, la 30 septembrie”, a precizat ministrul Muncii. Cu altă ocazie, Marius Budăi a oferit și câteva exemple de creșteri ale pensiilor în funcție de domeniul în care au lucrat, moment în care a precizat că au fost deja trimise 35.000 de decizii de recalculare pentru cei care au lucrat în grupa I și II de muncă și nu li s-a calculat stadiul suplimentat în momentul ieșirii la pensie.

„Pensionar mecanic lomocotivă: pensia de 2.865 lei s-a majorat până la 4.013 lei, adică o creştere de 40%. Pensionar de minerit din Deva: pensie de 2.651 lei, o creştere de până la 3.535 lei, un procent de 33%; pensionar Hidroconstrucţia: de la 1.885 lei la 2.592 lei, creştere de 40%; pensionar Siderurgie Galaţi: de la 1.767 lei la 2.520 lei, etc”, a exemplificat Budăi.
 

 
 
 
Loading...