Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ea e moștenitoarea secretă a lui Radu Beligan! Război pe averea marelui actor (FOTO)

Ea e moștenitoarea secretă a lui Radu Beligan! Război pe averea marelui actor (FOTO)

Un articol de: - 02 Mar 2018, 15:26
Ea e moștenitoarea secretă a lui Radu Beligan! Război pe averea marelui actor (FOTO) Monden

Dramă în familia Bleigan. La 2 ani de la moartea artistului, copiii acestuia încă se ceartă din cauza moştenirii. În ecuație apare însa un personaj necunoscut până acum. Vorbim despre scriitoarea Mona Radu, cea care i-a fost alături actorului în ultimii ani.

Radu Beligan, unul din cei mai îndrăgiţi actori români de teatru, s-a stins din viaţă în 2016, la 97 de ani. După cum se ştie actorul a avut patru copii: Anamaria, Lamia, Raluca si Alexandru, dar în ultimii ani de viaţă printre apropiaţii se numără şi scriitoarea Mona Radu. La fiecare spectacol de teatru, aceasta îl însoţea pe Beligan pe scena, ţinându-l de braţ.

De altfel, actorul a şi jucat în piese scrise de Mona Radu.

Acum însă copiii actorului se cearta intre ei.Totul ar fi început după ce Lamia şi Raluca au fost de acord cu organizarea unei licitaţii la care se vor vinde mai multe obiecte ce au aparţinut marelui actor. Însă, aflată în Australia, Anamaria Beligan i-a reamintit Lamiei că mai există o moştenitoare a averii tatălui lor.

„Nu-mi amintesc ca voi să-mi fi cerut aprobarea şi să-mi fi prezentat o listă de articole. Ce înseamnă "noi patru"? De ce o ignori pe MONA RADU care, pe bună dreptate, deţine 25% din drepturi, mai mult decît oricare dintre noi ?!!! Chiar dacă nu o agreezi, NU uita cîte a făcut pentru EL şi chiar şi pentru tine. Adu-ţi aminte de rolurile tale în piesele ei, din care ţi-a ieşit un venit foarte substanţial", i-a scris Anamaria surorii sale, Lamia, potrivit kanald.

Chiar şi după moartea actorului Anamaria a scris un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare despre Mona Radu. Atunci fiica artistului a numit-o pe scriitoare "îngerul care l-a ţinut în viaţă" pe tatăl său.

Citeşte mai multe despre:   actor ,   Mona Radu