Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden El este omul în brațele căruia Denisa Manelista și-a încredințat VIAȚA: "Vraciul" Marian, în jacuzzi cu fete tinere! TERAPEUTICĂ situație!

El este omul în brațele căruia Denisa Manelista și-a încredințat VIAȚA: "Vraciul" Marian, în jacuzzi cu fete tinere! TERAPEUTICĂ situație!

Un articol de: - 08 Iun 2017, 13:01
El este omul în brațele căruia Denisa Manelista și-a încredințat VIAȚA: "Vraciul" Marian, în jacuzzi cu fete tinere! TERAPEUTICĂ situație! Monden

Vraciul Denisei Răducu este un tip căruia îi place viața! Bărbatul este însurat de vreo 25 de ani, dar cu toate acestea, urăște monotonia, motiv pentru care apare în public sau în poze cu alte tinere îmbrăcate cam sumar.

"Vraciul" Denisei, așa cum a fost el poreclit de presă Marian Vasile, este un caz mai special de vindecător, cu o viață personală tumultuoasă. Nu e de ici de colo să dai de un om care pretinde că poate vindeca oamenii de cancer, dar își petrece serile în compania unor domnișoare semi-dezbracate, într-un jacuzzi și se mai și laudă cu asta!

Și totuși el este omul în brațele căruia Denisa Manelista și-a încredințat practic viața, atunci când a încercat un tratament naturist!

Contul de socializare a lui Marian te trimite cu gândul la orice altceva decât la un vraci sau un vindecator. În ciuda faptului că este căsătorit de mai bine de 25 de ani și are doi copii mari, piteșteanului pare să-i placă picanteriile vieții: petreceri, grătare și selfie-uri cu VIP-uri.

Surse din anturajul său susțin, de altfel, că bărbatul este "mai smecheraș așa..., îi place și să flirteze sau să apară pe lângă vreo cântăreață pe care el o are sub contract, mai ales cele care sunt pe val".

Dincolo de partea cu vindecările, Marian lucrează și el în domeniul muzical ca instrumentist și producător, fiind plin de bani!

În privinta „darului” de vindecător, Marian Vasile l-a descoperit ceva mai tarziu, dupa ce a fost el însuși bolnav de cancer la gât!

"Totul se petrecea în urmă cu câțiva ani și, culmea, la fel ca în cazul Denisei, nici lui medicii nu i-au dat nici măcar o șansă! Tin minte că pe atunci avea vreo 110 kilograme și, de la atâta chin cât a îndurat prin spitale, ajunsese pe la 50 de kilograme! Atunci, a intrat pe internet, a studiat și, apoi, a aflat de la un tămăduitor de un tratament naturist, niste cockteil-uri cu vitamine, pe care l-a urmat și, în mod surprinzator, s-a vindecat”, a povestit un prieten de-al „vraciului” Denisei!Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   denisa manelista