Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden EL este tatăl copilului Claudiei Pavel: Poze din casa americanului! Fosta concurentă Exatlon a încercat să păstreze SECRETUL RELAŢIEI lor, dar tot s-a aflat (FOTO)

EL este tatăl copilului Claudiei Pavel: Poze din casa americanului! Fosta concurentă Exatlon a încercat să păstreze SECRETUL RELAŢIEI lor, dar tot s-a aflat (FOTO)

Un articol de: - 13 Feb 2018, 10:42
Monden

Claudia Pavel (Cream) a revenit în centrul atenției publice în urma participării la emisiunea Exatlon.

Multă lume se întreabă cine este tatăl copilului Claudiei Pavel, dat fiind faptul că artista a ascuns acest lucru. Numele acestuia este Jeremy Lewis și este un fost baschetbalist cu care Claudia a avut o relaţie câţiva ani, după care s-a născut Noah, fiul lor. 

Cei doi erau logodiți, dar nu au ajuns la altar. Deşi cântăreaţa a încercat să păstreze secretul relaţiei lor, iată că s-a aflat cine este tatăl copilului Claudiei Pavel.

Până să ajungă să se războiască prin tribunale, Claudia o ducea boiereşte în casa “socrilor” ei din Las Vegas. Ea şi americanul erau fericiţi, trăiau într-un lux exorbitant, asigurat de părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, oameni înstăriţi, care deţin peste Ocean un lanţ de 20 de restaurante McDonald’s. 

Claudia Pavel a plecat în America în 2011 şi s-a întors după doi ani, la fel de „misterios” cum a plecat. 

La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit şi că a devenit mămică, însă nu a vrut să spună prea multe despre cine este tatăl copilului Claudiei Pavel. Faptul că au existat neînţelegeri între ei a devenit evident după ce Claudia l-a dat în judecată pentru custodia fiului lor, Noah.

 
 
 
Loading...