Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Electric Castle 2016 a ajuns la final: Cu cizme de cauciuc și pelerine de ploaie, peste 33.000 de tineri s-au distrat nebunește la Castelul Banffy din Bonţida (FOTO)

Electric Castle 2016 a ajuns la final: Cu cizme de cauciuc și pelerine de ploaie, peste 33.000 de tineri s-au distrat nebunește la Castelul Banffy din Bonţida (FOTO)

Un articol de: - 18 Iul 2016, 11:43
Electric Castle 2016 a ajuns la final: Cu cizme de cauciuc și pelerine de ploaie, peste 33.000 de tineri s-au distrat nebunește la Castelul Banffy din Bonţida (FOTO) Monden

S-a încheiat a patra ediție a festivalului  Electric Castle. Peste 33.000 de mii de iubitorii de muzică electronică au înfruntat o vreme capricioasă, dar s-au distrat pe cinste în spatele porților castelului Banffy din Bonțida, județul Cluj.

Cu cizme de cauciuc în picioare şi pelerine care de care mai colorate, festivalierii treceau cu vederea bălţile şi noroiul şi se distrau pe ritmurile celor mai în vogă DJ.„Sunteţi cei mai uimitori, pasionaţi şi extrem de nebuni. Vă iubim“, au scris organizatorii Festivalului Electric Castle, duminică dimineaţa, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, scrie Adevarul.

La sfârșitul, localnicii le-au dat o mână de ajutor tinerilor pentru a-și scoate mașinile din mlaștini. Tractoarele și căruțele s-au dovedit de mare ajutor atunci când tinerii au decis să o ia spre casă.„Am impresia că au un şurub deşurubat să vină de la o așa distanță pe o vreme ca asta”, a spus o localnică.