Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden După moartea Ionelei Prodan, o nouă DRAMĂ zguduie muzica populară: Din păcate, e vorba de iubita interpretă Elena Merișoreanu...

După moartea Ionelei Prodan, o nouă DRAMĂ zguduie muzica populară: Din păcate, e vorba de iubita interpretă Elena Merișoreanu...

Un articol de: B1.ro - 18 Sep 2018, 11:16
După moartea Ionelei Prodan, o nouă DRAMĂ zguduie muzica populară: Din păcate, e vorba de iubita interpretă Elena Merișoreanu... Monden

Elena Merișoreanu a dezvăluit că a visat-o pe buna ei prietenă Ionela Prodan, care s-a stins din viață la începutul acestui an.

”Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o mulţime de oameni. Mi-a zis să vin şi eu lângă ea. M-am trezit speriată din vis!", a povestit Merişoreanu.

Artista a povestit că a visat-o și pe Ileana Ciuculete.

"Am visat-o şi pe Ileana Ciuculete, anul trecut, la 10 zile după ce s-a stins din viaţă. Eram undeva, lume foarte multă. La un moment dat, o văd şi zic: 'Vai, Ileana, dar ce ie frumoasă ai! E nouă?' Şi când mă uit în jos, văd că avea o fustă foarte scurtă. I-am şi zis: 'Vai de mine, dar te faci de râs'. Ileana a zâmbit şi mi-a spus:

'A, da, lasă că vine Cornel (soţul ei, n.r.) şi mi-o aduce, că am uitat-o acasă'. Apoi s-a uitat la mine şi m-a rugat să fac colivă şi să îi dau şi ei", a spus Elena Merişoreanu.

Aceasta a vorbit și despre unele vise premonitorii pe care le-a avut.

”L-am visat şi pe Ion Dolănescu, în urmă cu nouă ani, înainte de a muri, dar şi pe tata, cu trei zile înainte de a ne părăsi. Iar înainte ca mama mea şi sora mea să se stingă din viaţă, am visat curtea plină de gunoi. Acesta e un semn care înseamnă moarte”, a mai spus Elena  Merişoreanu.

Citeşte mai multe despre:   Elena Merisoreanu,   Ionela Prodan