Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Incredibil, Elodia Ghinescu TRĂIEȘTE: Nebunie în Brașov, în blocul în care A LOCUIT această! Ce s-a întâmplat până acum!

Incredibil, Elodia Ghinescu TRĂIEȘTE: Nebunie în Brașov, în blocul în care A LOCUIT această! Ce s-a întâmplat până acum!

Un articol de: B1.ro - 19 Noi 2018, 08:38
Incredibil, Elodia Ghinescu TRĂIEȘTE: Nebunie în Brașov, în blocul în care A LOCUIT această! Ce s-a întâmplat până acum! Monden

La mai bine de 11 ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu, un fapt neobişnuit a ieşit la iveală. Se pare că aceasta a fost dată în judecată de asociaţia de proprietari din blocul în care locuia, fiindcă avea restanţe la plata întreţinerii.

La rândul lui, soţul Elodiei, Cristian Cioacă a fost tras la răspundere pentru neplata întreţinerii, asociaţia proprietarilor l-a chemat la tribunal pentru că datora 9.000 de lei la întreţinere. 

Cazul Elodiei Ghinescu a fost unul dintre cele mai mediatizate din România, fiind învăluit în mister. Soţul ei a fost condamnat în anul 2014 de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu. 

Citeşte mai multe despre:   Elodia Ghinescu,   Cristian Cioaca_1