Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Stilul oratoric al lui Hitler, sursă de inspiraţie pentru discursul susţinut de Daenerys Targaryen în ultimul episod de 'Game of Thrones'

Stilul oratoric al lui Hitler, sursă de inspiraţie pentru discursul susţinut de Daenerys Targaryen în ultimul episod de 'Game of Thrones'

Un articol de: Redacția B1.ro - 24 Mai 2019, 18:02
Stilul oratoric al lui Hitler, sursă de inspiraţie pentru discursul susţinut de Daenerys Targaryen în ultimul episod de 'Game of Thrones' Sursă foto: hepta.ro Monden

Emilia Clarke, actriţă care o interpretează pe Daenerys Targaryen în serialul "Game of Thrones", a recunoscut că a vizionat înregistrări cu Adolf Hitler pentru a-şi pregăti discursul din ultimul episod, relatează MSN.com.

"De-a lungul serialului am fost nevoită să învăţ limbi inventate şi am pronunţat multe discursuri, dar faţă de acesta simţeam multă presiune”, a declarat actriţa. 

"Era un discurs diferit, am stat trează de multe ori până noaptea târziu încercând să-l învăţ. L-am pronunţat în bucătărie, în faţa frigiderului, sau de la fereastră, în faţa întregului oraş Belfast. În fine, geamul era închis pentru că nu voiam ca lumea să creadă că am început să latru”, a adăugat Emilia Clarke.

Emilia Clarke a recunoscut că simţea o presiune atât de mare, încât a crezut nu va putea filma niciodată scena. 

"Nu era nimeni în faţa mea, doar camera de filmare şi un perete verde. Mă simţeam dezorientată şi mă temeam că mă voi face de râs”, a descris actriţa momentul filmării. 

"Am văzut multe înregistrări filmate cu dictatori şi lideri puternici, care vorbeau într-o limbă diferită şi care puteau fi totuşi înţeleşi fără să ştii o boabă din limba lor. Este posibil! Poţi înţelege absolut totul din ceea ce vrea să transmită Hitler, chiar dacă vorbeşte într-o limbă străină”, a mai spus ea.

Iar atunci mi-am spus: dacă eu cred fiecare cuvânt pe care vreau să-l transmit, atunci şi publicul va crede fără să mai fie nevoit să citească subtitrarea”, a completat Emilia Clarke.

Foto: Emilia Clarke în rolul lui Daenerys Targaryen (sursă foto: hepta.ro)