Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Emisiunea “360 de grade” cu Alina Bădic: Despre mecanismele de vindecare ale corpului omenesc

Emisiunea “360 de grade” cu Alina Bădic: Despre mecanismele de vindecare ale corpului omenesc

Cele mai bune momente din emisiunea  360 de grade, moderată de Alina Bădic, sunt difuzate zilnic de postul B1 TV. In ediția redifuzată vineri, moderatoarea a discutat cu invitații săi, psihoterapeutul Cristina Trepcea și instructorul de metode autocontrol Rajko Kuzmanovici, despre mecanismele de vindecare ale corpului omenesc.

Întrebat de moderatoarea emisunii cum pot fi activate mecanismele de vindecare în eventualitatea unui boli instructorul Raicu Cuzmanovici a declarat că partea cea mai importanta este “să analizezi daca vrei să te faci bine sau nu”. Acesta susține că lipsa încrederii poate întarzia declanșarea mecanismelor de vindecare.

Despre mecanismele de vindecare ale corpului uman


Psihoterapeutul Cristina Trepcea consideră că mintea este ca un mușchi pe care îl poți antrena să lucreze pentru tine, “în primul rand ar trebui să eliminam din start ideea că nu e nimic de făcut în legătura cu asta (…) Mintea este ca un mușchi pe care îl poți antrena ca să lucreze pentru tine”.

Importanta mintii in procesul de vindecare


Emisiunea "360 de grade" este un talk-show în care sunt dezbătute subiecte incitante precum cele legate de droguri, exorcizare, dezastre aviatice, premoniții, jocuri de noroc, căsătoriile mixte, religiozitate și multe altele.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic