Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Emisiunea „360 de grade” cu Alina Bădic: Despre vulnerabilitatea fiinţei umane

Emisiunea „360 de grade” cu Alina Bădic: Despre vulnerabilitatea fiinţei umane

Cele mai bune momente din emisiunea  360 de grade, moderată de Alina Bădic, sunt difuzate zilnic de postul B1 TV. În ediția transmisă miercuri, moderatoarea emisiunii a discutat cu invitatul ei, Victor Mihai Dragomir, specialist în terapii complementare, despre vulnerabilitatea fiinţei umane, despre sistemului ei de protecţie şi despre activarea acestuia.

În jurul nostru întalnim atât energii pozitive, manifestate prin credinţă, iertare, iubire dar şi energie negativă, precum ură, mânie, nelinişte. Întrebat ce se întamplă la nivel subtil cu aceste energii, Victor Dragomir, a spus că “noi suntem  toate aceste energii, ne jucam cu ele, noi suntem energia. Verbul corect este a fi. Dumnezeu spune: Eu sunt cale, adevărul şi viaţa”.

Energiile din jurul nostru

 
La întrebarea “Cum recunoaştem un om cu sufletul curat?”, specialistul a replicat că “sufletul este mişcarea vieţii, fomat din valuri, curenţi ascendenţi şi curenţi descendenţi. A curăţa sufletul înseamnă o conştiinţă imaculată, a face ceva dar fără a dori nimic în urma acţiunii, a renunţa la a vrea”.

Cum recunoaştem un om cu sufletul curat?


 


Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic