Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Emisiunea “Condamnații” cu Adriana Stoicescu: Povestea unui condamnat pentru viol

Emisiunea “Condamnații” cu Adriana Stoicescu: Povestea unui condamnat pentru viol

Cele mai bune momente din emisiunea “Condamnatii”, moderată de Adriana Stoicescu, sunt difuzate zilnic de postul B1 TV. În ediția transmisă marți, moderatoarea a prezentat cazul pușcăriașului Adrian Catalin, condamnat la 13 ani de închisoare pentru viol.

Întrebat cum a ajuns în inchisoare, condamnatul a declarat că a fost închis pe nedrept. Acesta a mărturisit că presupusa lui victimă nu l-a recunoscut drept cel care a violat-o.

“Nu pot spune că din greșeala mea, pot spune că a fost o încălcare a legii. M-au găsit pe mine țap ispășitor având mai multe condamnări la activ”, a declarat Adrian Catalin.

Închis pe nedrept


Mai mult de atât, pușcăriașul susține că marturiile mai multor persoane au fost manipulate de către polițisti pentru a se obține condamnarea sa.

“Am arătat concret că o persoană, o martoră într-adevar nu a dat declarație împotriva mea. (…) În instanță a ajuns o declarație cu semnătura ei”, a spus Catalin.

Marturie manipulată pentru obținerea condamnării


Emisiunea "Condamnații" prezintă publicului viața din penitenciare, o viaţă care se duce după cu totul alte reguli decât cele de afară, precum si mărturii șocante ale persoanelor condamnate la ani grei de închisoare.Citeşte mai multe despre:   condamnati,   Adriana Stoicescu,   penitenciar,   inchisoare