Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Emoţii mari pentru câştigătorul Exatlon România: Ce a făcut frumoasa sa soţie (VIDEO)

Emoţii mari pentru câştigătorul Exatlon România: Ce a făcut frumoasa sa soţie (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Mai 2018, 10:47
Emoţii mari pentru câştigătorul Exatlon România: Ce a făcut frumoasa sa soţie (VIDEO) Monden

Ionuţ "Jaguarul" de la Exatlon România se bucură de toată susţinerea soţiei sale, Nella, deşi sunt despărţiţi de o distanţă uriaşă.

Partenera sa de viaţă a filmat un clip de susţinere, alături de mai mulţi prieteni, prin care a ţinut să-i ureze multă baftă în continuare.

"Când ai pornit în această aventură mi-ai promis că nu o să mă dezamăgeşti şi că o să fii cum îmi doresc eu, iar până în momentul de faţă nu pot spune decât că suntem mândri şi că suntem alături de tine în orice moment (împreună cu toţi susţinătorii tăi).

Daca vei fi mai temperat în privinţa aşteptărilor pe care le ai de la alte persoane, vei reduce în mare măsură frustrarea şi suferinţa, atât în viaţa ta, cât şi în viaţa celorlalţi.

Astfel te vei concentra asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Un exemplu de ambiţie, curaj şi perseverenţă ne transmiţi, atât mie cât şi celor ce te urmăresc! Fii puternic până la final şi indiferent că pierzi sau câştigi eşti un luptător pentru noi toţi!

Te iubim şi suntem alături de tine.

Mult succes şi arată-le grecilor cine este Ionuţ "Jaguarul", este mesajul atasat de Nella clipului dedicat lui Ionut, sotul sau, pe Facebook.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Exatlon ,   Ionut Jaguarul