Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden “Eram atât de deprimată, încât am încercat să-mi tai venele cu o lamă de ras”. Dezvăluirile tulburătoare ale Prințesei Diana imediat după căsătoria cu Prințul Charles

“Eram atât de deprimată, încât am încercat să-mi tai venele cu o lamă de ras”. Dezvăluirile tulburătoare ale Prințesei Diana imediat după căsătoria cu Prințul Charles

Un articol de: - 13 Iun 2017, 09:20
“Eram atât de deprimată, încât am încercat să-mi tai venele cu o lamă de ras”. Dezvăluirile tulburătoare ale Prințesei Diana imediat după căsătoria cu Prințul Charles Monden

Mariajul Prințesei Diana cu Prințul Charles nu a fost deloc unul atât de indestructibil cum se credea.

Diana a decis să facă pulică versiunea ei cu privire la relația cu soțul său, devastată fiind de faptul că Prințul Charles reluase legătura cu Camilla Parker Bowles.

Înregistrările i-au fost date lui Andrew Morton, pe care l-a rugat să nu se afle că informațiile provin de la ea.

Acesta va scoate la 20 de ani distanță de la decesul Prinței Diana o nouă ediție a cărții, în care se vor regăsi și înregistrările amintite.

Astfel, Prințesa Diana povestește despre viața sa cu Prințul Charles, spunându-și nemulțumirile, care au început din luna de miere.

”Îmi amintesc că eram atât de îndrăgostită de soțul meu, încât nu-mi puteam lua ochii de la el. Pur și simplu credeam că sunt cea mai norocoasă fată din lume. Urma să aibă grijă de mine. Cât de mult mă înșelam!”, a mărturisit Diana, după transcrierea înregistrărilor, publicată de Daily Mail.

Cei doi și-au petrecut luna de miere în două locuri, Broadlands și a doua parte pe iahtul regal.

”În a doua noapte au sosit șapte din cărțile lui Laurens van der Post pe care nu le citise. Au ajuns în luna noastră de miere. Trebuia să analizăm la cină tot ce citea peste zi”, a dezvăluit Diana despre primul loc în care au fost pentru luna de miere.

”Trebuia să ne ocupăm de toți oamenii aceia de pe Britannia în fiecare noapte, așa că nu am avut deloc timp pentru noi. Mi s-a părut foarte greu de acceptat acest lucru.”, a adăugat Lady Di dspre cel de-al doilea loc al lunii de miere.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Una dintre cele mai mari dificultăți pentru Prințesa Diana a fost faptul că soțul său nu o vedea ca cea mai importantă persoană din viața sa.

”Își admira mama, era intimidat de tatăl lui, iar eu eram de fiecare dată a treia persoană din cameră. Nu spunea niciodată: «Draga mea, vrei să bei ceva?» Tot timpul spunea: «Mami, vrei să bei ceva?», «Bunico, vrei să bei ceva?» și abia după aceea «Diana, vrei să bei ceva?»”, a spus Diana.

Cea mai mare problemă pe care a înregistrat-o în timpul mariajului a fost când a vrut să se sinucidă.

”Oamenii au început să comenteze: «Ți se văd oasele prin piele!». În octombrie eram într-o stare foarte proastă. Eram atât de deprimată, încât am încercat să-mi tai venele cu o lamă de ras. M-am întors la Londra ca să primesc îngrijiri. Nu pentru că uram Balmoral-ul, ci pentru că mă simțeam atât de rău. ”. a mai relatata Prințesa.

După acest episod lucrurile au început să se rezolve, iar prințesa a rămas însărcinată.

Noua ediție a cărții lui Andrew Morton, ”Diana: Her True Story”, în care se vor găsi informații despre mariajul Prințesei Diana cu Prințul Charles va fi publicată în Marea Britanie pe 17 iunie.

Citeşte mai multe despre:   Printul Charles,   nunta,   dezvaluiri