Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Andreea Esca, înlocuită de la pupitrul Ştirilor Pro TV: Toate detaliile despre anunţul care cutremură media!

Andreea Esca, înlocuită de la pupitrul Ştirilor Pro TV: Toate detaliile despre anunţul care cutremură media!

Un articol de: - 19 Mai 2018, 13:35
Monden

Oamenii de ştiinţă vorbesc tot mai des despre un viitor în care oamenii vor fi înlocuinţi de către roboţi în toate activităţile şi joburile atât de la căutare acum.

Am putea avea astfel un scenariu în care ştirile să fie prezentate de către roboţi. De exemplu, Andreea Esca ar putea să nu mai fie imaginea Pro TV prin jurnalul prezentat în fiecare zi la 19, iar locul la pupitru să revină un robot.

De altfel, acest scenariu a fost abordat chiar de către Andreea Esca atunci când a făcut interviul cu  Sophia, primul robot din lume care a primit vreodată cetăţenie.

"Ar trebui să mă tem că în viitorul apropiat îmi vei lua locul?", a întrebat-o atunci Andreea Esca pe Sophia.

"Ei bine, ar cam trebui. Ştii prea bine că sunt unele lucruri pe care roboţii dotaţi cu inteligenţă artificială le fac mai bine ca fiinţele umane. De asta suntem folosiţi în tranzacţii pe care le facem cu viteze uluitoare, suntem utilizaţi pentru momente uimitoare, ca atunci când jucam GO sau şah şi tot aşa. Nu trebuie însă să te temi. Zic asta pentru că oamenii totdeauna au fost capabili să se adapteze schimbărilor. Îmbunătăţiţi şi conduşi de voi, noi, roboţii şi voi, oamenii, putem trăi împreună", a dat atunci asigurări Sophia.

Însă, discuţia este doar pentru viitor, până atunci, rolul ştirilor rămâne exclusiv oamenilor.
 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca
 
 
 
Loading...