Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fabulos! Cum arăta Draga Olteanu Matei pe vremea când fuma 5 pachete de ţigări pe zi (FOTO)

Fabulos! Cum arăta Draga Olteanu Matei pe vremea când fuma 5 pachete de ţigări pe zi (FOTO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 04 Aug 2020, 11:51
Fabulos! Cum arăta Draga Olteanu Matei pe vremea când fuma 5 pachete de ţigări pe zi (FOTO) Galerie foto (2) Monden

O adevărată legendă a scenei româneşti, actriţa Draga Olteanu Matei s-a retras la Piatra Neamţ unde îşi petrece cu voioşie cei 86 de ani.  

Energică şi volubilă ca întotdeauna, actriţa a mărturisit într-un interviu pentru emisiunea Reţeaua de idoli (TVR2) că cele mai sănătoase sunt pupăturile de la distanță. Şi asta nu este o concluzie din perioada pandemiei, ci din urmă cu mulţi ani, când, după o premieră la care a îmbrăţişat-o vreo 500 de persoane, s-a ales cu o pneumonie severă.

Asta nu a împiedicat-o însă ani de zile să fie o fumătoare înrăită. Încă din studenţie s-a hrănit cu 5 pachete de ţăgări pe zi, a mărturisit actriţa, care la fel de franc declara că în branşa ei, a actorilor, nu are duşmani, dar nici prieteni...

Şi cum nu are nici copii care să o moştenească, fotografia din studenţie, cu ţigara în colţul gurii, i-a dărut-o realizatoarei tv Irina Păcurariu, cea care s-a deplasat la Piatra Neamţ pentru a o intervieva pe actriţă.

”Poza cu țigara (a fumat 5 pachete/zi timp de decenii) e unica păstrată de Draga din studenție. Mi-a dăruit-o mie, e pe raft, în ramă acum, cu iubire, recunoștință și marea neputință de a nu putea schimba nimic din ce e scris”, a scris Irina Păcurariu pe pagina sa de Facebook.

 

 

 UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

Citeşte mai multe despre:   Draga Olteanu Matei